Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresőn szoktak a nők is írni a férfiaknak?
Nem voltam még regisztrálva, és felmerült bennem a kérdés, hogy női szemszögből milyen lehet egy ilyen oldal. Kerestek férfiakat ti is, meg írtok, vagy várjátok hogy írjon valaki?
Tényleg csak kíváncsiságból, semmi kötekedés meg előítélet.
Egyszer felregisztráltam (ott találtam meg a párom).
Megnéztem az adatlapokat, ahova nem volt semmi írva (vagy csak ennyi: "Hogyha meg akarsz ismerni írj!") azt hagytam, szóval úgy a 90%-át.
Akik szimpatikusak voltak adatlap alapján, annál elgondolkodtam, de először látni szerettem volna, hogy jutok-e valamire a 2 db figyelmemet felkeltő beszélgetőpartneremmel (ők írtak rám). Egyik a barátom lett, így végül nem írtam rá senkire.
Amikor szingli voltam, egy csomo ferfinak irtam. Kezdemenyezo vagyok, nem birom, ha semmi se tortenik. Semmi vesztenivalom nem volt.
Vegul egy szorakozohelyen odajott hozzam elozetes szarakodas nelkul a mostani elettarsam. Na o meno volt. Azota nyaljuk faljuk egymast es logunk egymassal egy csomo programon.
Némelyik igen, de nem jelent semmit.
Minap rám írt 1 csaj, hogy van a kedvem ismerkedni. Mondtam van, és megkérdeztem, hogy van e hobbija, illetve mit tanul (mivel adatlapján fel volt tüntetve, hogy még tanul)
Erre már 3 napja nem válaszolt, pedig az üzenetet elolvasta.
WTF? Már kérdezni sem szabad?
kb 3-an de mind a kettő csúnya volt és nem volt sok eszük.
Ebből kettőnek gyereke is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!