Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet hogy egy fiú a külseje miatt nem tálalja meg a párját?

Figyelt kérdés
Tehát annyira csúnya hogy emiatt az élete során nem fogja megtalálni a párját. Most ilyen kivételesen csúnya fiúkra gondolok. Vagy van olyan nő aki azért ilyen fiúkkal is szóba áll
2015. dec. 28. 13:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nemtudom de szerintem en reszben ezert nem talaltam meg meg 21 evesen meg egy baratnom sem volt :/
2015. dec. 28. 13:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Aki átlagos az is felkötheti magát.
2015. dec. 28. 13:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Én egyáltalán nem vagyok csúnya,átlagos kinézet bőven megvan,mégis tudom hogy esélyem sincsen a nőknél,és nem is kaptam soha még csak esélyt sem,és 1 mp alatt elküldtek a búsba,mert nem helyesnek születtem... :/

Szóval átlagos kinézettel sincsen esélyed sem a nőknél...

24/F

2015. dec. 28. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Nincs.
2015. dec. 28. 13:58
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Én nem értem, hogy miért lehet ezen az oldalon ilyeneket olvasni! Nem hiszem, hogy valaki a külseje miatt szerezne komoly kapcsolatot. Direkt írtam, hogy komoly kapcsolatot, mivel ha csak szexre, akkor elhiszem. De komoly kapcsolatnál a belső tulajdonságok a fontosak. Azokkal kell együtt élni.

És az igaz, hogy nekem sem volt még barátom. De simán szóba állok/állnék olyan fiúkkal, akik magukat nagyon csúnyának gondolhatják, ha nincs önbizalmuk. De szerintem ők nem csúnyák. Sőt a belső tulajdonságok, amik pozitívak kifejezetten szerethetővé tesznek mindenkit szerintem. Mindenkiben van valami, amit lehet szeretni!

2015. dec. 28. 13:58
 6/14 anonim ***** válasza:
50%
Ahhoz már tényleg kibas*ott csúnyának kell lenni. Az átlagos fiúk, akik nem tudnak csajozni, azok csak szimplán bénák.
2015. dec. 28. 14:09
 7/14 anonim ***** válasza:

A kivételes, szélsőséges csúnyaság általában betegség vagy súlyos sérülés következménye. Az ilyen embereknek meg eleve nehezebb a dolguk minden tekintetben, némelyikük örül, ha él.

Az egyik cipőboltban Pesten tudok egy nőről, akinek valami daganat van a szeménél, nem járok oda gyakran, hónapok óta nem láttam már, így nem tudom követn az aktuális állapotát, de amikor láttam, akkor látszott, és nem egy szép látvány, de örül, ha életben marad vele.

2015. dec. 28. 14:11
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
1 átlag pasinak is lehetetlen ! mert még a kövér ronda nőknek is a leghelyesebb leggazdagabb férfi kell!!!
2015. dec. 28. 15:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Én most egy pasi miatt vagyok depi,aki a közvélemény szerint átlagos lenne,de nekem Ő irtó cuki!!! Küldj képet,kétlem, hogy torz vagy. Amugy én is nyuszi vagyok
2015. dec. 28. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a környezetemben azt tapasztalom hogy nem csak a szépfiúk kelbek el. Az én párom se egy tipikus adonisz amikor először találkoztunk mert mint pasi egyáltalán nem tetszett aztán össze voltunk zárva egy utazás alatt és mire haza értünk már nem is érdekelt a külseje :) azóta több mint egy éve együtt vagyunk és szeretem. Pedig nem gazdag nem kigyúrt nincs bmwje vagy villája a Balatonon és nem egy őstulok.

És több hasonló párt ismerek akiknél nem a tökéletes kinézet vagy a pénz az összetartó erő. Viszont az az egy közös ezekben a fiúkban hogy nem töketlenek ha az ellenkező nemmel kell kapcsolatba lépni. Ha valaki magabiztosan lép föl és esetleg van humora is nem létezik hogy mindig el legyen hajtva. Viszont amíg be van tojva addig esélytelen a dolog.

2015. dec. 28. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!