Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki már megtalálta itt élete párját? N
Figyelt kérdés
és nem bánta meg?2015. dec. 27. 13:53
2/20 anonim válasza:
én találtam 3-at is de egyik sem volt életem párja.:D
te szoktál itt ismerkedni?
3/20 anonim válasza:
Egyenlőre én csak beszélgetőpartnert, de hallottam már ilyenről.
4/20 anonim válasza:
Lányok! Aki ismerkedne írjon.:)
6/20 anonim válasza:
Hogy lehet itt ismerkedni? Komolyan kíváncsi vagyok!
7/20 anonim válasza:
Sokan házasodtak is innen és azóta már nagycsaládosok.
Ismerkedni igazából akkor van értelme ha mindketten pestiek,nagyváros,vagy 20 km es körzeten belül vannak.
Viszont ha vannak lányok Debrecen közeléből,írhatnának.
26f
8/20 anonim válasza:
#6 - itt adódik a közös téma, arról elkezdesz a másikkal beszélgetni és már sínen is van a dolog. Persze legtöbbször a másik ember az ország túlsó végében él, így 2 hét után elhal a dolog.
9/20 anonim válasza:
Van már innen tapasztalatom, de szexen kívül komolyabb még nem sikerült.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!