Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora esélye van, ha holnap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esélye van, ha holnap karácsony napján elmondom a legjobb lány barátomnak, hogy ő számomra a legfontosabb az egész világon, és legalább 1 éve szerelmes vagyok belé akkor pozitívan reagál majd?

Figyelt kérdés

Elég sok ideje barátok vagyunk, mindig megköszöntjük egymást születésnapokon is, sok közös programunk van. Karácsonykor is pár órát legalább együtt töltünk.

Megfelelő alkalom lenne ez elmondani, hogy gyakorlatilag ő a mindenem ?

2015. dec. 24. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ja utolsó voltam

2 ünnep között vagy jövőre mondd el neki :)

2015. dec. 24. 23:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Jav.: mondd*
2015. dec. 24. 23:17
 13/20 BlackSword ***** válasza:
Mond el neki... De ne most karácsonykor... Inkább egy spontán alkalomkor, vagy csak csókold meg... Veszteni valód nincs...
2015. dec. 25. 04:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Tipikus lúzer vagy! Ott volt előtted évek óta és még csak lépést sem tettél felé... Szerinted mégis hogy fogja lereagálni ennyi idő után? Ostoba f...!
2015. dec. 25. 08:09
 15/20 anonim ***** válasza:

Elbalf.aszoskodtad, elhaverkodtad a z egészet. Ha el is mondod, megmondom, mi lesz a válasza: ő már nem tud úgy rád nézni, mint férfira, barát vagy.

32N

azért sok sikert.

2015. dec. 25. 10:44
 16/20 A kérdező kommentje:

Semmiről nem tudtok semmit, bölcs dolog úgy magyarázni, hogy nem tudjátok milyen helyzetben voltam és ő is milyenben volt. Esély nem lett volna arra, hogy bármiféle kialakuljon köztünk ami kapcsolat.

Neki barátja volt, én meg nem voltam olyan állapotban, hogy kapcsolatot tudjak kezdeményezni. 2 hónapja szakított.

2015. dec. 25. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Jah, hát elég nehéz úgy válaszolni a kérdésedre, hogy csak csepegteted az infókat, közben meg jól leoltod a válaszolókat, h nem tudnak semmit :DD
2015. dec. 25. 11:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Akkor se kéne támadni, hogy így úgy elb*asztam.
2015. dec. 25. 12:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem ez a véleményem, h elb.asztad. Akkor nem kell kérdést kiírni, ha csak az a jó válasz, h jaj, biztos nagyon szuper ötlet karácsonykor kitálalni, az edemszendlörös filmekben is mindig bejön.
2015. dec. 25. 12:47
 20/20 NudliHercegnő ***** válasza:

Úr isten már mekkora gyökerek válaszolnak mindenkinek mindenre ezen az oldalon. Miért ne lehetne egy hosszú barátságból szerelem? A legtöbb ember szerint miért csak az a párkapcsolatépítés egyetlen módja, hogy addig hívjuk meg az illetőt kávékra, amíg szét nem teszi a lábát? És arról nem is beszélve, hogy minden randi után kötelező erre az oldalra kérdést kiírni, hogy aktuális -e már az aktus a 2., 3., 4. randi után, végül is, minden áldott kérdés erről szól a randizás rovatban. És ha egyvalaki egyetlen egyszer olyan emberbe szeret bele, akit hosszú ideje ismer, és barátként is tisztel, arra miért mondják, hogy elb"szta?

Nem, kedves kérdező, nem b"sztad el, de talán a karácsony mégsem a legjobb időpontválasztás, ha rám hallgatsz. Várj a két ünnep közöttig. Sok sikert:)

2016. szept. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!