Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak többen a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak többen a társkeresőkön a 30 körüli nők, mint a 20 év körüli nők?

Figyelt kérdés
Keresőt beállítom 20 és 35 között. Akkor a legtöbb lány 28 és 30 közöttiek közé tehető. 25 alatt viszonylag kevés lány van társkereső oldalon.
2015. dec. 23. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
25 alatt még nem olyan ráncosak a lányok és többnyire nincs gyerekük így pofonegyszerű nekik párt találni.
2015. dec. 23. 18:14
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Most ez komoly kérdés? A fiatalok az iskolában, egyetemen, bulikban és más ifjúsági programokon ismerkednek. Nyilván az idősebb korosztálynak van szüksége internetes ismerkedésre.
2015. dec. 23. 18:15
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Pont azért amiért a 30+ os férfiak.

Fiatalabb korosztály általában buliban, egyetemen ismerkedik.

2015. dec. 23. 18:47
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Kedves első válaszadó! Vicces vagy...31 vagyok és érdekes módon 18 évesek is ugyanúgy kaparnak, mint a 35-ösök. Mert vannak férfiak, akik Nőt akarnak, nem pedig vinnyogó kislányt, ők pedig nem azt nézik, hogy van-e szarkalábam. :-)

A kérdésre válaszolva: a fent felsoroltakon kívül még esetleg az lehet, hogy a 20-25 évesek zöme addigra kapcsolatban él, de még nem

2015. dec. 23. 19:52
 5/13 anonim ***** válasza:

Hopp, bocsi :)

Tehát a 20-25 közötti korosztály nagy része már kapcsolatban él, de még nem tapasztalta meg, hogy az akkor kötött kapcsolatok ritkán tartanak örökké.

2015. dec. 23. 19:56
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Hoppa 1-eske, belegazoltal a lelkebe egy rancosnak, kerjel bocsanatot. :D :P
2015. dec. 23. 20:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Kb. 18-25 évesen még jobban szerettem bulikba járni, ha ismerkedtem, inkább szórakozóhelyeken, házibulikban ismerkedtem. Mire elértem az olyan 27-28 éves kort már egyszerűen úgy éreztem, kinőttem ezeket a bulikat és bár társkeresőre nem regisztráltam, egyre több embert ismertem meg netes fórumokon keresztül, pl. az egyik volt barátomat is.

Úgy gondolom tehát, lehet egy ilyen oka is.

2015. dec. 23. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Na jó, azért ne vessük el a sulykot ezekkel a ráncokkal, megette a fene, ha már egy 25-30 körüli csaj ráncos. :D Maximum ha full drogos, vagy alkesz... talán akkor, de amúgy... :D
2015. dec. 23. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Mert 25 után az ember általában elkezd dolgozni és arra sincs ideje, hogy levegőt vegyen, nemhogy szociális életet éljen. Így marad nekik a net.
2015. dec. 23. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
30-tól felfelé egyre kevésbé vonzóak. Kivételek lehetnek persze.
2015. dec. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!