Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak többen a társkeresőkön a 30 körüli nők, mint a 20 év körüli nők?
Pont azért amiért a 30+ os férfiak.
Fiatalabb korosztály általában buliban, egyetemen ismerkedik.
Kedves első válaszadó! Vicces vagy...31 vagyok és érdekes módon 18 évesek is ugyanúgy kaparnak, mint a 35-ösök. Mert vannak férfiak, akik Nőt akarnak, nem pedig vinnyogó kislányt, ők pedig nem azt nézik, hogy van-e szarkalábam. :-)
A kérdésre válaszolva: a fent felsoroltakon kívül még esetleg az lehet, hogy a 20-25 évesek zöme addigra kapcsolatban él, de még nem
Hopp, bocsi :)
Tehát a 20-25 közötti korosztály nagy része már kapcsolatban él, de még nem tapasztalta meg, hogy az akkor kötött kapcsolatok ritkán tartanak örökké.
Kb. 18-25 évesen még jobban szerettem bulikba járni, ha ismerkedtem, inkább szórakozóhelyeken, házibulikban ismerkedtem. Mire elértem az olyan 27-28 éves kort már egyszerűen úgy éreztem, kinőttem ezeket a bulikat és bár társkeresőre nem regisztráltam, egyre több embert ismertem meg netes fórumokon keresztül, pl. az egyik volt barátomat is.
Úgy gondolom tehát, lehet egy ilyen oka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!