Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják a társkeresőn lévő nőket hogy a pasiknak vissza se tudnak írni?
Figyelt kérdés
Nem tehetnek ezek a nők hogy nem tudnak visszaírni, teljesen el van lehetetlenülve egy nő egy ilyen oldalon. Fizikai képtelenség ennyi levélre válaszlni, amikor egy nap alatt több mint 100 levelet kapnak, szóval energiájuk erejük sincs minden pasinak visszaírni, nyilván hogy a neki legtetszőbb pasival kezd levelezni2015. dec. 21. 11:08
1/18 anonim válasza:
Mert ezek a tények!
Valóban vissza se írnak! Meg se néznek stb....
2/18 anonim válasza:
Én mikor fent voltam próbáltam válaszolni, de a legtöbbet vissza kellett utasítanom. Ezért két válasz jött:
1. Vagy letiltottak, de előtte sza.r.rá kur.va any.áztak
2. Próbáltak rábeszélni az ismerkedésre erőszakosan.
Egy idő után már senkinek se válaszoltam, csak a mostani páromnak, akit ott ismertem meg.
3/18 anonim válasza:
Mert alapvetően mindenkinek rosszul esik, ha nem válaszolnak neki, akár társkereső, akár nem. Ugyanakkor képtelenség válaszolni, vagy normálisan válaszolni napi 50-100 levélre és/vagy randi felkérésre, úgyhogy ezt is meg lehetne érteni. Csakhogy ezt sokan bunkóságnak veszik a nő részéről, és aztán ezért bunkóskodnak ők is a csajokkal...
4/18 anonim válasza:
Mert ha nem tetszik es ezt leirod elkuldenek anyadba es te vagy a k.va
5/18 anonim válasza:
Hát amig fent voltam és ha nórmális leveket kaptam válaszoltam mindenkinek ha nem volt szimpi akkor is.
De pl amikor ezt írták "vajon illik rád az üvegpipellő" hát nem tudtam mit reagálni. 😂
6/18 anonim válasza:
Szóval a társkereső oldalakon minden nő napi több mint száz levelet kap?Meglepne ha ez igaz lenne.
7/18 anonim válasza:
Én az elején naponta max. 30-at kaptam. Egy hét után max. 10-et. 3 hét után volt hogy hetekig egyet se. És ezt úgy írom, hogy nem egy bányarém vagyok... az hogy több száz kicsit túlzás...
8/18 anonim válasza:
#5 Jézus mária, ugye azért ilyen üvegpipellős fazsságot senki sem írt? :o
9/18 anonim válasza:
#7 Hát ha igaz amit írsz, az 300 nál is több lehet 3 hét alatt.
10/18 anonim válasza:
Szerintem azoknak illik válaszolni - akár hetekkel később is -, akik személyre szóló levelet küldenek és nem egy sablont. Ilyenből úgysem lesz olyan sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!