Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Prosti vagy takarítónő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagy takarítónő? Melyikkel járnátok inkább?

Figyelt kérdés

Egyikhez se kell képesítés ugye, és megesik, hogy egy nehéz sorsú fiatal nő a kettő közül az egyiket egy darabig csinálni kényszerül, akár suli mellett, akár suli elött.

Szíve joga mindenkinek, ki inkább melyiket.

A kérdés inkább az, melyiket fogadnátok el jobban?

Miért?

2015. dec. 20. 18:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Takarítónő.
2015. dec. 20. 21:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem lehetne a 2 együtt?
2015. dec. 21. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Takarítónő. Egyértelmű. Kit érdekel, hogy netán ez másnak nem tetszik vagy derogál? Az olyan menjen a búbánatos pi.csába! A kur.va viszont akármit csinál, mindig CSAK kur.va marad a szememben. A testét BÁRKI oda tudja dobni, ha a helyzet úgy hozza. Nem kell hozzá ész, nem kell hozzá semmi. Nekem ez egyszerűen undorító.
2015. dec. 21. 13:52
 14/14 Béluska2016 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én boldogan összejönnék a prostival!

Mindig ez volt a vágyam, de eddig elkerült a szerencse!

Hogyan jutott eszedbe ez a kérdés, te az vagy?

Tegyük fel az vagy...

Te a napi x számú szeretkezés féleség, után vágynál még a pároddal szexre? Főznél, mosnál, mosogatnál, mint az átlag nő? Mert sokaknak újabban ez már a "cseléd" fogalma. És talán a legfőbb kérdés vágynál férje, normális kapcsolatra, szeretetre, szerelemre?

(Mert én akárhány prostit kérdeztem, még eddig mindegyik azt mondta, nem kell neki "állandó" pasi!)

2016. máj. 30. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!