Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, zavarna, ha a barátnőtök csak egyszerű ételeket tudna főzni?
Csak olyasmiket, mint paprikás krumpli, tészta szósszal, halételek, saláták, omlett többféle variációban, rakott tészta (sütve), zöldségleves, egyszerűbb gyümölcsös (linzer alapú) és bögrés (piskóta alapú) sütemények, apró sütemények (linzer) és hasonlók.
Nagyon gyenge ez egy 21-22 éves nő esetében?
Nőként mondom, szerintem ez teljesen rendben van!
Van olyan 37 éves kolléganőm, akinek a sült húson és a kukoricás rizsen kívül minden túl nehéz :D
Egyébként tudom javasolni az aprosef.hu oldalt, fázisfotós receptek vannak. Onnan könnyű megtanulni főzni, mert sokszor nem csak azt látod a fűszerekre vonatkozóan a leírásban, hogy ízlés szerint, hanem van viszonyítási alap, hogy az illető mennyi fűszert használt. Én onnan tanultam meg több ételt is :)
22/L
Mit tartasz bonyolult etelnek?
En pont a rantasos hagyomanyos nehez kajakat nem tudom megfozni mert szuleim reformkonyhan neveltek
De a vilag barmelyik tajarol meg tudok csinalni egy ket kulonleges fogast
nagyon szereti a csaladom a friss gyomberes kokusztejes keleti fuszeres eteleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!