Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, zavarna, ha a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, zavarna, ha a barátnőtök csak egyszerű ételeket tudna főzni?

Figyelt kérdés

Csak olyasmiket, mint paprikás krumpli, tészta szósszal, halételek, saláták, omlett többféle variációban, rakott tészta (sütve), zöldségleves, egyszerűbb gyümölcsös (linzer alapú) és bögrés (piskóta alapú) sütemények, apró sütemények (linzer) és hasonlók.

Nagyon gyenge ez egy 21-22 éves nő esetében?

2015. dec. 20. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok sütni/főzni elég jól, szóval nem. Az zavarna ha annyira nem is érdekelné a dolog, hogy még egy rántotta is gondot okoz neki.
2015. dec. 20. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Felénk ez már mesterszakács minősítés. F23
2015. dec. 20. 15:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Csomo mindent meg tudsz csinalni ,elozo baratnom leragadt a teszta fozesnel,ugyhogy maradt az etterem,mert mar undorodtam a tesztatol :D ja meg salatat is tudott csinalni,felszelte a zoldsegeket es leontotte ontettel ,kessz volt az ebed :D . Ugyhogy nem,nem gyenge:D 20/F
2015. dec. 20. 15:34
 4/15 anonim ***** válasza:
11%

nekem ez már bőven jó. az igényeim: rántotthús sültkrumplival, sima sültcsirke rizzsel, bolognai spagetti, pörkölt tésztával, pizza (ezt meg úgyis rendeljük).

Minden más kaja burzsuj sznobéria, nem szeretem.

2015. dec. 20. 15:35
 5/15 RRR ***** válasza:
100%

nem

majd együtt megtanulnánk ezt azt a konyhában:DDD

2015. dec. 20. 15:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Én se tudok különleges dolgokat főzni, de nem is igénylem, hogy ilyen ételeket egyek.

2015. dec. 20. 15:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha olvasni tud van szakacskonyv meg tud mindent csinalni
2015. dec. 20. 15:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, én tudnék örülni ezeknek is! :) Mivel az én tudásom is kimerül kb. ezekben, akár együtt is főznék vele, amikor tudok.
2015. dec. 20. 15:54
 9/15 anonim ***** válasza:
94%
Halételek? Én már indulok is az ékszer boltba!
2015. dec. 20. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:
21. században minek főzni, megrendeled a neten.
2015. dec. 20. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!