Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihaltak a normális értékrendű konzervatív lányok?
nekem nincs káros szenvedélyem.nem járok bulikba.nincs okostelefonom és a divat sem érdekel.nem vagyok gazdag.nem vagyok csúnya,de van nálam szebb is.nincs sok barátom.kicsit félénk vagyok de kedves rendes srác.ezzel a mai kor átlagjától jócskán eltérek. csak egy normál lányra vágyom aki szeret és akit szerethetek.
viszont senkinek nem kellek.
se online se offline bármilyen egyéb módokon nem sikerült találnom senkit.
milyen beteg világban élünk?az egy dolog hogy nem tetszhet mindenkinek mindenki de hogy senkinek?
olyan válogatós mindenki,csak a 10/10 a jó.de aki nem pofára osztályoz az talál mást ami nem tetszik neki.én nem hinném hogy az olyan nagy baj(szerintük az...) hogy nem iszom,és nem veszek meg minden drága vackot csak mert az a divat most.
hol vannak a konzervatív lányok akik értékelik a belsőt is,és nem az anyagiak és egyéb felszínes dolgok érdeklik kizárólag?
milyen kapcsolat is lenne az amiben külsőségekért szeretnek?olyan nem is kell.
totál reménytelen?menjek a bennszülöttek közé vissza?:) oda meg már túl modern vagyok:(
szia
kihaltak innen ez biztos.válogatnak mert válogathatnak.az internet korában meg ekkora népességgel bőven van miből.el is vitte őket rossz irányba.lefogadnám hogy egy kevésbé agyon civilizált helyen ahol nem mindenki okostelefonnal szimbiózisban él városokban ott 2perc alatt találnék párt.
elég szomorú hogy sokunknak a modern kor néhány ostobasága miatt egyedül kell maradnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!