Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kihaltak a normális értékrendű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihaltak a normális értékrendű konzervatív lányok?

Figyelt kérdés

nekem nincs káros szenvedélyem.nem járok bulikba.nincs okostelefonom és a divat sem érdekel.nem vagyok gazdag.nem vagyok csúnya,de van nálam szebb is.nincs sok barátom.kicsit félénk vagyok de kedves rendes srác.ezzel a mai kor átlagjától jócskán eltérek. csak egy normál lányra vágyom aki szeret és akit szerethetek.

viszont senkinek nem kellek.

se online se offline bármilyen egyéb módokon nem sikerült találnom senkit.

milyen beteg világban élünk?az egy dolog hogy nem tetszhet mindenkinek mindenki de hogy senkinek?

olyan válogatós mindenki,csak a 10/10 a jó.de aki nem pofára osztályoz az talál mást ami nem tetszik neki.én nem hinném hogy az olyan nagy baj(szerintük az...) hogy nem iszom,és nem veszek meg minden drága vackot csak mert az a divat most.

hol vannak a konzervatív lányok akik értékelik a belsőt is,és nem az anyagiak és egyéb felszínes dolgok érdeklik kizárólag?

milyen kapcsolat is lenne az amiben külsőségekért szeretnek?olyan nem is kell.

totál reménytelen?menjek a bennszülöttek közé vissza?:) oda meg már túl modern vagyok:(

2015. dec. 19. 19:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

Fordítok: nem teszem ezt, nem teszem azt ezért jobb vagyok mint a többiek. Nyifi nyafi minden nő hülye.

Kb ennyit mondtál.

A normális lányok olyan pasikkal akik a saját életüket élik, nem nyafognak , nem hiszik, hogy az ő értékrendjük szerint kéne élni másoknak.

2015. dec. 19. 21:01
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Én is ilyen vagyok, csak lányban.

Annyi kivétellel, hogy nekem van okostelefonom. Én sem nagyon járok el otthonról bulizni. Nem iszok és nem cigizek, semmilyen káros szenvedélyem nincsen. A divat nem érdekel, nem követem. Azt veszem meg, ami nekem tetszik.

Mondjuk én nem tartom magam jó csajnak. És lehet, hogy emiatt is, de alapból úgy gondolom, hogy a belső a fontos. Ez nem sablon szöveg, mint sokaknál. A külső gyorsan változhat, és a belső határozza meg legjobban az embert.

2015. dec. 19. 21:06
 13/21 A kérdező kommentje:

8as hát az egyetlen amit rosszul csinálok hogy nem változom meg mások kedvéért.vagy rossz korba születtem.időgép érdekel, használtat is:)

9es a mostani értékek valóban rosszak de én már előtte sem voltam más.akkor is ilyen voltam amikor a csajok még nem is érdekeltek.nem tudom miből jött neked ez le.én a konzervatív értéket vallom magaménak.arról nem tehetek hogy a liberalista feminista világ ezt eltiporja.mit hallani mindenhol?azt biztosan NEM hogy ne vegyél semmit(fogyasztói társadalom ugyebár) legyél erkölcsös stb

11es hűha te valami másik könyvet olvasol.szerinted az én otthonülő stílusom mellé passzolna egy lázadó bulihercegnő?nyilván hogy a hasonlót keresem. te a papnak is örömlányt vinnél? hát hallod akkor viszont ne bennem keresd a hibát.

egyébként nem tartom magam jobbnak.ők tartják magukat jobbnak.nem én hajtom el őket hanem ők engem.de egyáltalán nem sajnálom hogy nem vettem hitelből 200ezres okos telefont mert nincs rá szükségem.azt sem sajnálom hogy nem iszom alkoholt.nem létszükséglet.sőt azt se hogy idétlen baseball sapka helyett inkább egy fedora kalapot veszek.érthető?

12es na és ti hol bujkáltok?:) én keresek rossz helyen?

2015. dec. 19. 21:22
 14/21 anonim ***** válasza:

Telfont persze csak hitelből lehet venni mi? Amúgy mindegy milyen van az embernek. Páromé se okostelefon. Te viszont hiszti királynő vagy. És megmondó kapitány is egyben a hideg borsózik a hátamon az ilyenektől.

11-es vagyok. Nem bulizós káros szenvedélyektől mentes átlag, dolgozó nő. És igen, olvasd már vissza amit írtál. Simán mások fölé helyezed magad. Ha tini lennél ez lenne az " éretebb vagyok a korosztályomnál" duma. És papnének se örömlányt vinnék, de nem ítélek el másokat amiért nem azt az értékrendet osztják mint én.

2015. dec. 20. 09:01
 15/21 anonim ***** válasza:

Értékelem a belsőt, azaz az értelmi és érzelmi érettséget, nem szeretem a felszínességet, lesz**om a divatot és mégsem vagyok konzervatív.

Értékelem azt, ha valaki jelentésüknek megfelelően használja a szavakat és nem dobálózik a "normális" kifejezéssel összevissza.

Hát ez van.

2015. dec. 20. 13:23
 16/21 A kérdező kommentje:

"Telfont persze csak hitelből lehet venni mi"

nem,inkább nem eszek 2 hónapig és akkor úgy is lehet.felső tízezer nem lát rá az átlag magyar életszínvonalra?

15ös nem lehet mindenki konzervatív.attól engedd már meg nekem hogy én magam válasszam meg hogy mi akarok lenni.

a normális pedig az ami évezredeken át megszokott volt az átlag emberek körében.ugye 100 éve a mai viselkedéssel ugyanúgy kidobtak volna a faluból,városból mint 1000-2000éve.

de persze vakok közt a látó a fura.én kérek elnézést.

tudod nekem vannak szüleim nagyszüleim tudom hogy ismerkedtek meg,mi volt a fontos.ahogy én is próbálnék csak én már nem tudok mert mindenki megváltozott.de persze csak is a jó irányban igaz?

nagyszüleink korában sem az izgalom miatt voltak egymással.nem egymás anyagi helyzetét nézték.nem válogattak vég nélkül.sőt berúgni sem jártak el.és mégis szerették egymást.na erről ennyit.volt szerelem munka aztán jöttek a gyerekek.unalmas volt?nektek biztosan az lenne.nekem nem.persze egyedül nem leeht az biztos.

egyébként ha egy csaj lekoptat mert nem felelek meg a mai kor követelményeinek akkor ebből hogy jön le az neked hogy én vagyok a nagyarcú felsőbbrendűségi érzéssel rendelkező?szerintem ne szedd tovább azt amit eddig.más vagyok?igen.jobb vagyok?nem.de ők sem.sőt de igazad van jobb vagyok mert én nem válogatnék ennyit.de persze nekem 0 választék jut.

ha megyek az utcán és a fejemre esik a cserép a háztetőről az is az én hibám, minek járok arra ugye?

az igazság az hogy a mai nőknek semmi nem elég jó.ha tetszik ha nem.

képzeld el pl a honfoglalás korában azt amit manapság csinál a többség.ugye hogy nem passzol?akkor most mia normális?hát nem az ami évezredek óta van?most meg cirka 20év alatt kihalt.

ha akkor is ennyit válogattak volna rég kihalt volna az emberiség.hadd ne soroljam.

2015. dec. 20. 16:27
 17/21 A kérdező kommentje:
a legnagyobb baj az hogy senki nem osztja az értékrendemet.nem pedig az hogy nem mindenki.nekem ugyanis csak egy nő kellene nem több.de mindenki talál valami kivetni valót.
2015. dec. 20. 16:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Neked csak 1 nagy gondod van, hogy rossz a kapcsolati hálód! ;-) Én nagyon sok olyan fiatal lányt ismerek, sőt főleg olyanokat, akik az általad leírt értékrend szerint élnek.

2015. dec. 20. 17:14
 19/21 A kérdező kommentje:
akkor légyszives adj 1-2 tippet hol kéne keresnem.megköszönném.
2015. dec. 21. 23:11
 20/21 anonim válasza:
Szia! Hasonló cipőben járok... Kihaltak volna? Vagy vettek egy repülő jegyet Nyugatra, Északra? Ha jól megnézem a társadalmat, kezd hiányozni a közép réteg. Nekem is csak egy átlagos, jó értékrendű Hölgyemény hiányzik... Semmi extra. Csak noooooormális legyen, lehessen vele beszélgetni. Na jó. Kissé konzervatív és szeressen. Én meg vissza. Tehát retúrba szeressük egymást oszt kész oszt jónapot. De nem találkoztam ilyennel.
2016. máj. 11. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!