Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek a nők teljesen másképp egy gazdag-kapcsolatokkal rendelkező férfira mint egy átlagos, de dolgos szorgalmas férfira?
18-19-es vagyok
A te/mi szüleink idejében is pontosan így volt, a gazadag srácok akkor is kapósabbak voltak. A nagymamámék idejében meg egyenesen cél volt "jól férjhez menni". Lesajnálták azt a lányt, aki nem jól ment férjhez, értsd úgy h nem elég gazdag fiúhoz.
Értékes a dolgos, átlagos életű srác is. Addig míg be nem kerül a képbe egy jómódú. Ez így volt, amióta világ a világ. Olyan ez, mint a női szépség. Rendben van az átlagcsaj is, de ha egy pasinak lehet különlegesen szép csaja, akkor őt fogja választani, hiába az átlagos kedvesebb, stb. Mert kell az érzés, h igen, 10/10-es csajom is volt már.
En jartam bunozovel, aki nem volt gazdag. Atlag szinvonalon elt. Minden alkalommal vacsoraval fogadott es megmaszirozta a hatam filmnezes kozben. Ha nem izlett a vacsora, ennyit mondott: ' Nem baj, ha nem izlik, akkor rendelek neked masikat!' Mindig jokedvu volt, kedves, udvarias es soha nem sertegetett, mint azelott az akkori pasim. Soha nem talalkoztam meg olyan kedves, szolgalatkesz pasival. Nagyon jokat beszelgettunk mindig. Sohasem vartam volna el tole, h tartson el vagy barmit vegyen nekem. Azonos ertekben adtunk egymasnak ajandekot unnepekkor es nem tartott el termeszetesen.
Imadtam nezegetni a pisztojait es kilonbozo fegyvereit. Imadtam hallgatni a sztorijait, mit hova asott el. Tudta, h annyira le vagyok terhelve az egyetemi tanulmanyaim miatt memoriaugyileg, h azonnal torlodnek az infok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!