Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek a nők teljesen másképp egy gazdag-kapcsolatokkal rendelkező férfira mint egy átlagos, de dolgos szorgalmas férfira?
Mert ebben az orszgban hogy máshogy lehet meggazdagodni ?
De most iknább a Nők előítéletéről és helyzetéről van szó!
Miért nem értik meg hogy lejebb kellene adniuk az igényüket és észrevenni az átlagos embereket is? Vagy inkább egyedül maradnak mintsem egy átlagos emberrel?!
Ez a nők döntése és nem a tiéd.Ha úgy döntenek,hogy jobb egyedül mint veled akkor benned is van valami nagy hiba a szegénységen túl is.
Én szintén átlagos vagyok,de nem vagyok rossz véleménnyel a nőkről,mert nincs is okom rá.Sokféle nő van és bizony vannak rendesek is.
"komolyan többre becsülik a gazdag bűnözőket mint aki szorgalmasan dolgozik és él egy átlagos életet.."
Aki átlagfos életet él, az maximum egy átlagos életet képes biztosítani a nőnek. A fiatal csajok nem akarnak átlagos életet élni, egy életük van, a mának élnek és a "gazdag bűnöző"mellett, ha átmenetileg is, de fényűző életet élhetnek. Elmondhatják majd a klubban, h "nekem olyan pasim volt fénykoromban, h a legdrágább éttermekbe, wellnesshotelekbe vitt, 100 szál rózsa a szülinapi ajándék mellé, levettem egy parfümöt a boltban, az árát meg se nézte, kifizette" stb, stb...
Lehet itt ekézni a gazdag pasikat, de higgyétek el, nincs az a nő, aki ne élvezné, ha elárasztják luxussal, aki ne örülne, hogy érte annyira rajong valaki, h nem számolja a ráköltött pénzt.
Majd jönnek a gyakoris csúnyácska, kövérkés lúzercsajok mindjárt, akik megmondják, h nekik csak szerelem kell meg elég az otthoni főzőcskézés kettesben, de ha jönne egy kőgazdag pasi, aki nem is néz ki rosszul, hozzá tudnának szokni a jóhoz.
átlagfos=átlagos
Hehhe, freud-i elírás:D
Így van #18-as.. de szerinted miért lett ez így ?
Az én szüleim idejében ez nagyon nem így volt!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!