Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek melyik testalkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek melyik testalkat jön be jobban?

Figyelt kérdés
Vékony de nem izmos testalkat, vagy egy annál erősebb és ducibb "apatest"

2015. dec. 19. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mackós testalkat jön be, és ha van pocija:) Pl a férjem nagyon jó példa: 190 cm/106 kg.

A szétgyúrt, kockás hasú pasik, csontos, vékony pasik nem tetszenek. Magasság minimum 185 centi az ami már tényleg vonzó számomra. Ha átlagos testalkatú, az sem tragédia.

2015. dec. 19. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:

# 10- Komolyan mondom elképesztö-ek vagytok akik igy gondolják hogy aki izmos az semmi fizikai munkára nem alkalmas :) most meg probálom össze törni a kicsi világod :) Én pl izmos vagyok de épitkezéseken dolgozom és nem , nem d*glök bele a munkába, és igen elmennék betonozni is hozzátok , gyanus hogy a kondi terembe+munkával össze szett erömel ki is dolgoználak:)

És az ilyenek mint te csak azért nézik le azokat akik edzöterembe járnak mert bennük meg van az erö arra hogy kimozduljon othon rol és csináljon valamit:) nekem is megy reggel 5-töl délután 6-ig dolgozok mégis van időm sportolni :)

2015. dec. 31. 00:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem ertem, hogy miert 0%-os a hetes valasz!

Ha egy pasi mondja hogy edzett lany kell neki, mert o is sportol azzal semmi gaz. Az tok normalis.... Ha egy csaj mondja ezt akkor mar gaz ..:/

2016. jan. 12. 17:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézz egy képet Tom Hiddlestonról. :) na ő az ideális nekem. S szerintem a legtöbb lánynak is.
2016. jan. 12. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!