Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jöhetnénk össze, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöhetnénk össze, én mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
Egy multinál dolgozom, és októberben 4 hónapra ideiglenesen áthelyeztek egy másik irodába, mint ahol egyébként dolgozom. (Ez most hosszú és lényegtelen, annyi a lényeg, hogy csak ideiglenesen vagyok itt, január végéig.) Itt az új irodában egy helyes férfival kerültem közös irodába. Rögtön első nap egymásra hangolódtunk, nagyon jól kijöttünk egymással, sokat hülyültünk, együtt mentünk ügyeket intézni, stb. Már szabályosan flörtöltünk, sokat bókolt, a jövőmről kérdezgetett, hogy szeretnék-e gyereket, stb. Aztán a többiek elkezdtek rólunk pletykálni, aminek ő nagyon nem örült. Kicsit vissza is vett a közvetlen stílusból, de azt gondoltam (reméltem), hogy csak a pletykák miatt. Többször célzott arra, hogy ha már nem leszek ebben az irodában, akkor jobb lesz, és könnyebben tudunk majd beszélgetni. Csakhogy aztán engem áttettek egy másik szobába, és most már egyáltalán nem is beszélünk, csak a folyosón köszönünk egymásnak. Ha facebookon ráírok, akkor kedvesen válaszol, de magától nem kezdeményez. Nem tudom, mit tehetnék. :(

2015. dec. 17. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem a pasinak kellene akkor is kezdeményeznie,attól hogy téged át tettek. Lehet,hogy most már nem vagy neki annyira kéznél és akkor már nem is érdekes a dolog?

Ha nagyon foglalkoztat a dolog akkor szerintem egy idő után nyugodtan kérdezz rá,hogy mi változott meg ,miért nem udvarol továbbra is stb.

2015. dec. 20. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!