Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék, hogy megváltozza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy megváltozzak és ne higgyem azt minden pasiról, hogy csak szexre kellenék?

Figyelt kérdés

Félek a pasiktól nagyon. Naiv vagyok, soha nem tudom eldönteni hogy egy pasi csak játszani akar velem, vagy komolyan megismerne. Szép arcom van, mindig fütyülnek nekem az utcán, dudálnak, interneten is szinte csak szexajánlatokat kapok.

Most van egy pasi, akiről szintén nem tudom eldönteni, hogy mit akar tőlem, emiatt lelki beteg vagyok lassan.

2015. dec. 8. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapvetően önbizalom kérdése. Én például vagyok annyira magabiztos hogy fel sem merül bennem annak a gondolata hogy valaki nem kíváncsi a belső értékeimre. Nem is játszanak velem a pasik, mert látszik, hogy nem vagyok átba*szható. A legegyszerűbb az egyenes beszéd. Beszélgess ezzel a fiúval! Mesélhetsz a rossz tapasztalatidról is, hogy megértse a bizalmatlanságodat... Mondd meg neki, hogy nem baj, ha csak szexuális kapcsolatra vágyik, csak szóljon előtte, mert szerinted így korrekt, hogy tudjátok hányadán álltok.
2015. dec. 8. 15:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Kezdésnek ne hidd mindenkirõl,hogy leakar fektetni, és ne legyél naív.

Engem is megnéznek mégis bátran szóba elegyedek bárkivel. Ha neten adnak ajánlatot letiltod, az utcán mosolyogj és kész. Nem akar mindenki megfektetni ne sértõdj meg De nem lehetsz olyan jó nõ,hogy a világon mindenki dugni akarjon veled. Ne elõítéletekkel indulj neki mindenkinek aki közeledni próbál feléd. Ismerkedj kicsit és majd kiderül mit akarnak, ha nem jó neked nem mész bele és kész.

2015. dec. 8. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Akarsz szexelni? :)

Viccen kívül, akkor ne gondold azt, hogy csak szexre kellesz. Ilyen hozzáállással egy férfiban sem fog megbízni soha.

Meg amúgy csak ki lehet azt tálálni a beszédéből, hogy kapcsolatot akar e vagy csak szexet. Figyelj oda.

2015. dec. 8. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek biztos nem tetszem, nem vagyok elégedett magammal, valóban önbizalomhiányom van.

Inkább házas, foglalt pasik "udvarolnak" nekem, vagy akik túl idősek hozzám.

Nem vesznek komolyan. Tegnap egy srác mondta nekem, hogy túl jó nő vagyok és soha nem kezdene velem, mert nincs hozzám elég önbizalma (pedig ha tudná, hogy nekem sincs...).

2015. dec. 8. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:

:D:D:D: nagyon jó jelekből tudod, hogy tetszel a pasiknak, komolyan.

ez kb. a nők több mint felével megtörténik. munkásélet.

2015. dec. 8. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
pl ne feküdj le velük fél évig. Aki meg akar ismerni, az várni fog, aki nem az lelép ennyi idő alatt.
2015. dec. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!