Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy megváltozzak és ne higgyem azt minden pasiról, hogy csak szexre kellenék?
Félek a pasiktól nagyon. Naiv vagyok, soha nem tudom eldönteni hogy egy pasi csak játszani akar velem, vagy komolyan megismerne. Szép arcom van, mindig fütyülnek nekem az utcán, dudálnak, interneten is szinte csak szexajánlatokat kapok.
Most van egy pasi, akiről szintén nem tudom eldönteni, hogy mit akar tőlem, emiatt lelki beteg vagyok lassan.
Kezdésnek ne hidd mindenkirõl,hogy leakar fektetni, és ne legyél naív.
Engem is megnéznek mégis bátran szóba elegyedek bárkivel. Ha neten adnak ajánlatot letiltod, az utcán mosolyogj és kész. Nem akar mindenki megfektetni ne sértõdj meg De nem lehetsz olyan jó nõ,hogy a világon mindenki dugni akarjon veled. Ne elõítéletekkel indulj neki mindenkinek aki közeledni próbál feléd. Ismerkedj kicsit és majd kiderül mit akarnak, ha nem jó neked nem mész bele és kész.
Akarsz szexelni? :)
Viccen kívül, akkor ne gondold azt, hogy csak szexre kellesz. Ilyen hozzáállással egy férfiban sem fog megbízni soha.
Meg amúgy csak ki lehet azt tálálni a beszédéből, hogy kapcsolatot akar e vagy csak szexet. Figyelj oda.
Mindenkinek biztos nem tetszem, nem vagyok elégedett magammal, valóban önbizalomhiányom van.
Inkább házas, foglalt pasik "udvarolnak" nekem, vagy akik túl idősek hozzám.
Nem vesznek komolyan. Tegnap egy srác mondta nekem, hogy túl jó nő vagyok és soha nem kezdene velem, mert nincs hozzám elég önbizalma (pedig ha tudná, hogy nekem sincs...).
:D:D:D: nagyon jó jelekből tudod, hogy tetszel a pasiknak, komolyan.
ez kb. a nők több mint felével megtörténik. munkásélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!