Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek le a nők, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek le a nők, amikor meg tudják, hogy kőművesként dolgozok?

Figyelt kérdés
Minden nő elutasítja a közeledésem, kihátrál, amikor meg tudja, hogy mivel foglalkozok. Tényleg nem vagyok olyan nagyon gazdag, de tisztességes munkával keresem meg azt a keveset. Sok nő azon is ki van akadva, hogy munka után poros, piszkos vagyok. Ilyen munkával, és ennyi pénzzel, akkor jobb ha nem is erőltetem az ismerkedést?
2015. dec. 17. 19:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
30%

#14 Ezt nem mondtam, de ettől függetlenül nekem erre van igényem. Pont. Ezzel kár vitatkozni.

A párom és én is IT területen dolgozunk, fejlesztők vagyunk. Az irányok, a célok teljesen mások a kettőnk munkájában, de nagyon jó érzés úgy beszélni a munkámról, hogy valaki ért hozzá, de legalábbis nyitott rá (még mielőtt belekötnétek, hogy de akkor az orvos, jogász, egyéb mérnök, stb..)

Mint írtam, nekem erre van igényem.

2015. dec. 17. 22:40
 22/29 anonim ***** válasza:
90%
Mert a legtöbb kőműves tényleg olyan,amilyen. :/ Ha intelligens vagy és tájékozott a világ dolgairól,simán kifoghatsz egy normális nőt.Láttam már erre példát,csak asztalosra átírva.
2015. dec. 17. 22:43
 23/29 anonim ***** válasza:
91%

Csak egszer érteném meg a gyakorin miért szégyenletes a diploma és miért kell az egekig magasztalni a kétkezi munkát...

Most irigy/komplexusus embereket félretéve tény, hogy több műveltséget és "emelkedetebb" társalgást találok a szakmai kollégáim közt mint pl pont a kőművesek közt. Építettünk házat a családdal, párommal felújjítottunk a munkahelyem mellett is építkezés van. Pont eleget találkozom velük. Mocskosszájú, egymást nem tisztelő emberek. Lehet nem mind ilyen, de ez van többségben. Nekem megfelel, hogy párommal azonos a végzettségünk. Sokkal jobb mint amikor egy quasi kőművesnek megfelelő munkát végző pasim volt. Szerettük egymást, de nem működött.

2015. dec. 18. 07:11
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy minden nő lenéz. Én sem nézlek le. Előítélet szerintem, sokan alkoholizalnak az építőiparban, mondom ezt úgy, hogy építész vagyok.
2015. dec. 18. 07:14
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
A minden nő alatt mit értesz? Én nem nézem le a takkernénit sem a munkahelyemen, sem az adminisztrátort, de... nem kezdenék egy kétkezi munkással sem. Egyszerűen nem tudok velük beszélgetésben egy jó témáról sem beszélgetni. Mielőtt lepontoznának jelzem, h megpróbáltam, igen, randiztam már, nem vagyok sznob, de ez van. Eleve amit látok, hogy az utcán minden nőnek utána fütyülnek meg kiabálnak. Még középiskolában voltam gyakorlaton boltban (akkori Julius meinl) illetve később fősulin árufeltöltéssel és gyári munkával kerestem meg a nyelvvizsgára való felkészülésre a pénzt, így beleláttam ebbe abba. Nekem az a környezet nem tetszett, tett arról, hogy az legyek, aki ma vagyok. Nem nézem le őket, elbeszélgetek a kétkezi munkással, ők is a társadalom része, de órákat eltölteni velük nem akarok. Ezek szerint sznob vagyok. :)
2015. dec. 18. 07:18
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy minden nő lenéz. Én sem nézlek le. Előítélet szerintem, sokan alkoholizalnak az építőiparban, mondom ezt úgy, hogy építész vagyok.
2015. dec. 18. 09:56
 27/29 anonim ***** válasza:

Az en parom komuves volt, mikor osszejottunk. Egyebkent 4 szakmaja van, szoval mar nem abban dolgozik. Orulok neki, de ennek csak az az oka, hogy iszonyatosan megterhelo volt neki, allandoan fajt a dereka, stb, pedig amugy testepito, szoval birja a terhelest, de 12 oraban azert biztos nehez.

Nem neztem le emiatt soha, mi nagyon jol el tudunk beszelgetni, en egyetemre jarok jelenleg is. Nem ertem, hogy ha en mondjuk pszichologiat tanulva összejönnek egy szinten egyetemista epiteszmernokkel, mennyivel lenne tobb kozos temank. Szoval szerintem ez nem a tanulmanyoktol fugg.

Sajnalom, hogy eddig rossz tapasztalataid voltak a lanyokkal, de vegulis te is jol jarsz, ha nem pazarlod ilyenekre az idodet.

Ugy gondolom, hogy ha hosszu beszelgetesek utan akkor pattannak meg a lanyok, mikor kiderul, hogy mi a munkad, annak a penz az oka, hiszen akkor mar valamennyire ismernek.

2015. dec. 18. 11:21
 28/29 anonim ***** válasza:
91%

Én nem nézek le senkit, de "hasonló a hasonlónak örül" alapon értelmiségi nő lévén értelmiségi férfit kerestem (és találtam).

Nem tudom, kiknél próbálkozol, de azért sokaknak számít a hasonló végzettség, életmód, stb. Ez értékrendbeli kérdés is: ha valakinek fontos a tanulás, akkor nem fog tudni tisztelni egy olyan férfit, aki nem tanult. (Ha meg valaki diplomásként dolgozik kőművesként, akkor az önérvényesítő képességével van komoly probléma...)

2015. dec. 18. 16:14
 29/29 anonim ***** válasza:
56%
Én meg magamat nézem le, mert diplomás vagyok, talán műveltnek is mondható, de villanyszerelőt meg kőművest kell hívni a legegyszerűbb munkákhoz is.
2015. dec. 18. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!