Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Többet dolgozok, mint a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet dolgozok, mint a párom?

Figyelt kérdés

Minden hétvégén 24 órás műszakot vállalok,hogy tudjam fizetni a lakáshitelemet. A párom fél éve velem él az én lakásomban,ő minimálbéren van. A rezsibe fizet valamennyit, de egyébként a pénzét márkás ruhákra, luxus dolgokra, koncert jegyekre (még fel van háborodva, hogy a hétvégi munka miatt nem tudok vele menni) költi. Hétvégente rengeteget panaszkodik hogy unatkozik, vagy ha a szüleinek segítenie kell, már borul a bili, mert nem csinálhatja azt, amit szeretne. Én már lassan nem bírom ezt a sok munkát, de anyagi okok miatt muszáj csinálnom. Zavar, hogy nő létemre tulajdonképpen én viszem az egészet a hátamon. Szerintem a párom is nyugodtan vállalhatna plusz munkát, vagy legalább csak ne költené el a pénzét felesleges dolgokra. Túldramatizálom? Mit tegyek? Hozzá tartozik, hogy a lakás vásárlásba még egyedül vágtam bele.

28 N 30 F

2015. jún. 29. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Tudod a mehek nemzetsegeben is ugy van ... van a dolgozo, meg van a here. Hat a baratod is az, egy here!
2015. jún. 29. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vetted egyedül a lakást, a hitelt neked kell fizetned. A barátod a rezsi felébe meg a kaja felébe szállhatna be, a többi pénzét meg arra költi, amire akarja, bár abban igazad van, hogy legalább hisztiznie nem kéne, hogy unatkozik otthon mikor dolgozol.
2015. jún. 29. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha zavarna, tennél is ellene. Te viszont élvezed a mártírkodást. Picsogással még senki nem jutott előbbre.
2015. jún. 29. 13:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Pont az a kérdés, hogy mit lehetne ellene tenni?
2015. jún. 29. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban jársz, ha kifizeted a hitelt magad, és lesz egy saját lakásod, minthogy a párod beszálljon és utána a kapcsolatotok végéig hallgasd, hogy ő mennyit tett bele, és ha szakításra kerül a sor, akkor igényt tartson a lakás valamekkora részére. A lakás legyen csak a tied.

Többet dolgozol, de több is a kiadásod. Most ez van.

Ha a rezsibe nem fizeti be a felét, akkor minden további nélkül kérdd meg, hogy egészítse ki + a többi közös költségbe is szálljon be. De a hitelt fizesd ki magad.

2015. jún. 29. 15:22
 6/8 A kérdező kommentje:
A gondom az, hogy ez egy 30 m2-es kis lakás. Ő arról beszél, hogy majd gyereket akar 1-2 éven belül, viszont nem tudom, az anyagi hátteret hogyan gondolta hozzá, mert még eltartani sem tudna minket, nagyobb lakásról meg álmodni sem mernék. Nem vagyunk fiatalok, kicsit félek, hogy az időmet húzom.
2015. jún. 29. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Te figyelj már, nem bántásból, de hány éves is a párod? Harminc!

Mit tett le eddig az asztalra? Mit ért el eddig a saját emberségéből? Mi a végzettsége? Miért nem tud jobban fizető állást találni 30 évesen? Hová szeretne eljutni az életben? Mik az konkrét tervei 5 év, 10 év távlatában? Mit tesz azért, hogy ezeket a terveket meg is valósítsa?

Mert te iparkodsz, és szépen haladsz, ez rendben is van. Nagyon gondold meg az életet, mert ez egy olyan játék, aminek nagyon jó a grafikája, de sajnos nincs benne "ÚJRAKEZD" gomb.

2015. jún. 29. 15:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már hogy mi az 5 éves terve, azt mondta, családot akar... Ennyi
2015. jún. 29. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!