Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Az elmúlt fél évben 9 nőnél próbálkoztam úgy ,hogy "randomra" az utcán elkérni a nevét/számát, 9-ből 3 adta meg abból 2 nem válaszolt, a 3.-kal pedig nem jött össze a randi. És egyvalaki mondta hogy azért nem mert van csávója Állítólag nem vagyok csúnya, valószínűleg nem jó a szövegem.2015. dec. 17. 14:56
1/10 anonim válasza:
mennyire voltál határozott és megnyerő?
lehet rossz lányoknál próbálkoztál, de lehet a te hibádból bukott el a dolog...
22F
2/10 A kérdező kommentje:
miben nyilvánul meg a határozottság?
megkérdeztem, hogy siet-e? vagy zavarhatnám egy kérdéssel?
és akkor erre mondtam hogy nevét szeretném tudni
erre jön a kérdés hogy miért, és akkor mondom hogy ismerkedési szándékkal
2015. dec. 17. 15:02
3/10 anonim válasza:
hát ez elég béna így...lehet ezért küldtek el...
4/10 A kérdező kommentje:
te mit mondanál?
2015. dec. 17. 15:57
5/10 anonim válasza:
Nem ismerlek téged, viszont magamat igen -és ha hozzám jönne oda egy idegen férfi, egyáltalán nem hiszem, hogy szívesen találkoznék vele.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a 3 aki egyáltalán szóba állt veled, azok is csak örültek hogy nem pénzt akarsz tarhálni... :D
7/10 anonim válasza:
Hat en tuti hogy nem adnam meg igy senkinek a szamom. Meg lehet alnevet mondanek, hogy nehogy megtalaljon barhol.
8/10 anonim válasza:
Bar nekem van baratom, ha szinli lennek lehet mashogy allnek hozza egy probat meger alapon... talan, ha nem tunik pszichopatanak a ferfi.
9/10 anonim válasza:
Hát ha hozzám így az utcán "randomra" odajönne valaki, hogy adjam meg a nevem/számom, örülhetne, hogy nem képelem fel. :D
10/10 A kérdező kommentje:
nem azt mondom hogy ***pd le a ***om hanem udvariasan elkérem a nevét, ezért miért képelnéd fel? és aztán ezek sírnak hogy nincs senkijük
2016. jan. 4. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!