Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék összejönni vele?
Nagyon tetszik egy lány, csak az a baj, hogy van barátja és ráadásul egy suliba is járunk, 4 vagy 5 éve együtt vannak már. Tudok róla, hogy a srác megcsalta. Annyira nehéz ez a helyzet, hogy nem tudok bepróbálkozni nála, facebookon nem akarok ráírni, élőben meg szinte sosem látom, mármint a lányt. Normális esetben nem foglalkoznék ezzel, de eddigi barátnőimmel mindig csak azért jöttem össze hogy ne legyek egyedül, de ez a lány tényleg érdekel. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nekem is van barátnőm, de nem vagyunk jóban valószinűleg szakítani fogunk, de én sosem csaltam meg őt.)
Mellőzzétek az olyan írásokat ,hogy keressek mást ,mert nagyon sok lánnyal ismerkedtem már, de szinte senki nem fogott meg ilyen szinten
"van barátja" -> sehogy
"ráadásul egy suliba is járunk" -> biztos, hogy a felnőtt párkapcsolatok kategóriába akartad?
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!