Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen fiúról? Félek vele összejönni.
Annyit kell róla tudni, hogy 21 éves,tipikusan olyan, aki ránézésre, de még első megszólalás után is egy szerény, illedelmes, "anyós-kedvence" srácnak tűnik, aztán persze jön a hidegzuhany, hogy nem is ilyen. (Nem tudom, ennek mennyi köze van ahhoz, hogy a Színművészetire jár, vagyis hogy biztos nem nehéz neki egy tök más szerepet magára ölteni)
Mi 1 hónapja kerülgetjük egymást, de előtte is jóban voltunk, és hát tudok róla meredek dolgokat...1,5 év után szakított a barátnőjével, mert hogy "ráunt", utána két nappal (!) kijelentette, hogy ő nyitott az egyéjszakás kapcsolatokra... Én ezt nem ítélem el, az én életemben is előfordult pár, de azért nagyon szíven ütött (nekem már akkor is tetszett), hogy egy másfél éves kapcsolat után simán kimond egy ilyet.. Azt nemtudom, hogy mit csinált végül, de biztos nem a vakvilágba beszélt..
Szóval közöttünk 1 hónapja indult el valami, amit azért nem neveznék kapcsolatnak, de tény, hogy egyre többször fordul elő hogy egymásnál/ban/akármi kötünk ki. Néha úgy érzem, hogy elcsesztem, mert nagyon függök tőle szexuálisan (magyarul, ha bepróbálkozik, soha nem bírok ellenállni) Néha meg azt, hogy bárcsak már továbblendülnénk ezen a kavarás időszakon, és együtt lennénk. Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy ebbe Ő is belemenne, csak félek néhány dologtól. Pont a fentebb említettől, hogy engem mikor dobna ki, "megunt" címmel. Meg, tudom hogy hülyeség, de azt az egyéjszakás dolgot nem tudom kiverni a fejemből...
Nem tudom, mit tegyek, engem vertek már át, nem is kevésszer, és benne nem szeretnék csalódni..
Ti mit gondoltok? Megéri ebbe belekezdeni? (nem azt kérem, hogy döntsetek helyettem, csak véleményeket)
20L
"20 évesen már illene felnőni érzelmileg"
Miért is?:D
"20 évesen már illene felnőni érzelmileg"
Miért is?:D
Jézusom, ezt komolyan meg kellett kérdezned? :D Azért, hogy ne kelljen felraknod ilyen kérdéseket. És azért is, hogy legyél birka, mint az emberek 95%-a. A jövő generációja így gondolkodik? Az igen. Ha 20 évesen én így fogtam volna fel az életet, ma nem lennék egy egészséges felnőtt. Megyek is ebédelek, annak legalább van értelme. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!