Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szemétség összejönni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség összejönni a barátnőm volt pasijával?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm járt egy sráccal, mindössze 1 hónapig tartott a dolog, le sem feküdtek és szinte alig találkoztak. Végül a barátnőm szakított, mert nem érzett semmit a srác iránt és azt is mondta, hogy csak nyűg volt neki, ha találkoztak. Ennek már egy éve.

Én pedig most elkezdtem randizni a sráccal és nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak. Elmondtam a barátnőmnek is, kérdeztem mit szól hozzá. Teljesen kiakadt, hogy mennyire szörnyű barát vagyok, és hogy tehetem meg ezt vele. Tényleg ilyen rossz dolgot tettem?

2015. szept. 3. 10:26
 1/8 Dreed ***** válasza:
100%

Barát/barátnő exével nem igazán illő összejönni.

Csak bajok vannak belőle.

2015. szept. 3. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hajts az új húsra, mint például rám!
2015. szept. 3. 10:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnődnek nem jelentett semmit a srác, akkor nyugodtan jöjj össze vele, a barátnőd csak féltékeny, de mint tudjuk, a nők érzelmek nélkül is tudnak féltékenyek lenni.
2015. szept. 3. 10:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen esetben egyáltalán nem szemétség. Gyakorlatilag közös múltjuk se nagyon volt, a lány nem érzett semmit, ő szakított.

Ha én lennék a barátnőd helyében, akkor abszolút nem zavarna. Ha amúgy kedveltem a fiút, csak nem tudtam beleszeretni, akkor még örülnék is, hogy megtalálta a boldogságát.

2015. szept. 3. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a baja a barátnődnek, amúgy is már 1 éve járt vele. Nincs már egymáshoz semmi közük. Ráadásul 1 hónapig jártak, le se feküdtek? Ez nem nevezném semminek sem, nemhogy kapcsolatnak. Szerintem sántít valami, fél a barátnőd, hogy a srác mond neked valamit róla, vagy kitudja.
2015. szept. 3. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a helyzetben egyáltalán nem szemétség, inkább a barátnő gyerekes. Viszont ismerek olyan párt, akik kb így jöttek össze, 7 és fél éve együtt vannak, a "barátnő" pedig még mindig mérges rájuk...
2015. szept. 3. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemétség, ilyen körülmények között pláne nem az. A "barátnőd" elég korlátolt.
2015. szept. 3. 10:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyetlen exem van, akivel három évig voltunk együtt és egy roppantul szenvedélyes viharos kapcsolat volt, amit lezárni sem volt könnyű, na ő miatta mérges lennék, ha bármely barátnőm fel akarná szedni, de ezt leszámítva az összes többi volt palimat vihetik isten hírével, mert nem érdekelnek. Szerintem ez gyerekes féltékenység semmi több, neki nem kellett a megunt játék, és amint valaki felvette már rögtön zavarja.
2015. szept. 3. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!