Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos kismillió ehhez hasonló kérdés volt már itt, de egyszerűen nem fér a fejembe, mit csinálhatok rosszul (? ). Bővebben lent!
Már sok helyen, sokszor elhangzott az a fajta általánosítás, miszerint a mai csajok többsége egy hülye p*csa, és hogy kevés a normális, igazi NŐ. Ezzel részben egyet kell, hogy értsek, de csak részben, mert tudom, hogy vannak kivételek, én is ismerek párat. Csakhogy, ezek a bizonyos kivételek azok, akik valahogy sosem képesek rám férfiként tekinteni, sokszor megindokolni sem tudják miért (vagy csak nem akarják). Viszont már herótom van attól, hogy ha végre találok egy normális lányt, az szinte borítékolhatóan a "legyünk csak barátok" szöveggel fog előállni rövid időn belül. Nem túlzottan hiszek a fiú-lány barátságokban, de volt akivel tényleg sikerült kialakítani egy bizalmas kapcsolatot. Mint minden jó barátságban, az ember kölcsönösen támogatja a másikat, jóban-rosszban egyaránt. Megértem, hogy ez is lehet a motiváció egyes csajoknál arra, mikor véleményt formálnak rólam, miszerint:"Te egy értékes ember vagy, a csajok a hülyék, hogy nem kellesz nekik" stb. Lányok! Nem gondoljátok, hogy teljesen hiteltelen amikor ilyeneket mondtok? Miért? Mert pont ti vagytok azok, akik csak a barátság-zónába tudtatok helyezni, ergo nektek sem kellettem ennél többre. Azt én értem, hogy nem akarjátok megbántani a másikat, de ezzel csak hiú reményeket tápláltok a hasonló problémákkal küzdő férfiakban. A másik, ha nem akartok semmit, miért ragaszkodtok ennyire ehhez a barátság-dologhoz?
Mit csinálhatok rosszul? Mindig tisztelettudó, kedves, udvarias voltam/vagyok a nőkkel, de úgy érzem ez ma már rég nem elég, legalábbis párkapcsolathoz szinte biztos nem. Oké, nem vagyok egy adonisz, de inkább vagyok ilyen, mint amilyen a mai férfiideál egyes csajok számára (direkt nem írok róluk jellemzést)...
"Nem hablatyoltam, hanem a saját tapasztalatomat írtam le, és abból vontam le következtetést."
ezt nem tagadtam, de ez semmit nem bizonyít. ez kb olyan, mintha Simicska azt mondaná a nyomorgó tömegeknek, hogy nézzetek rám, látjátok, meg lehet gazdagodni....
a te szerencséd, vagy véletlened másik oldalán ott egy csomó ember, akinek nem ez a "valósága"
20-anak:
"De, ér."
az élet baromira nem azt mutatja.
"Ha valóban vonzó belső, de amit te pozitívnak tartasz, az korántsem biztos, hogy másoknak is az."
tehát van akinek a kedvesség, becsületesség, igazmondás, segítőkészség, éleslátás, jóra való törekvés, a jóindulat, emberiesség nem jó? akkor nekik mi jó? értem hogy realivizmussal akarsz "érvelni".
"Nekem például roppant ellenszenves, ha valaki addig simulékony, amíg akar valamit, utána meg már elkezd fröcsögni, negativitást sugároz, általánosít."
ezzel egyet lehet érteni.
"A másik pedig, hogy nem mindenki ugyanolyan személyiséghez vonzódik."
a jó 1 objektív fogalom, nem szubjektív. ugyanazok a törvényszerűségek hatnak (lelkileg is) mindannyiunkra.
"Ami az egyik embernek szimpatikus, az a másiknak lehet, hogy pont ellenszenves. "
tehát van akinek a becsületesség ellenszenves?
"Pont, mint a külső tekintetében."
a külsőt és a belső értékeket ne keverd egybe.
"Olyan nincs, hogy két random embert egymás mellé helyezünk és ők vonzódni tudnak egymáshoz, az összeillő partnerek sok keresgélés után találnak egymásra."
ezzel is egyet lehet érteni.
"értem hogy realivizmussal akarsz "érvelni". "
Eszem ágában sem volt. És megjegyzem, ismerkedésnél 3 lépés távolságot tartok azokkal, akik jobban tudják, hogy mit fogok mondani, mint én magam. Szóval lehet, hogy vannak valóban értékes tulajdonságaid, de az ilyen megnyilvánulások, mint amiket itt is lehet tapasztalni tőled, felülírják a pozitívumokat.
látom nem tetszett amit írtam...
"sajnos" (inkább szerencsére) nem minden relatív. ez sokaknál kiveri a biztosítékot, de akkor is ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!