Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Biztos kismillió ehhez hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos kismillió ehhez hasonló kérdés volt már itt, de egyszerűen nem fér a fejembe, mit csinálhatok rosszul (? ). Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Már sok helyen, sokszor elhangzott az a fajta általánosítás, miszerint a mai csajok többsége egy hülye p*csa, és hogy kevés a normális, igazi NŐ. Ezzel részben egyet kell, hogy értsek, de csak részben, mert tudom, hogy vannak kivételek, én is ismerek párat. Csakhogy, ezek a bizonyos kivételek azok, akik valahogy sosem képesek rám férfiként tekinteni, sokszor megindokolni sem tudják miért (vagy csak nem akarják). Viszont már herótom van attól, hogy ha végre találok egy normális lányt, az szinte borítékolhatóan a "legyünk csak barátok" szöveggel fog előállni rövid időn belül. Nem túlzottan hiszek a fiú-lány barátságokban, de volt akivel tényleg sikerült kialakítani egy bizalmas kapcsolatot. Mint minden jó barátságban, az ember kölcsönösen támogatja a másikat, jóban-rosszban egyaránt. Megértem, hogy ez is lehet a motiváció egyes csajoknál arra, mikor véleményt formálnak rólam, miszerint:"Te egy értékes ember vagy, a csajok a hülyék, hogy nem kellesz nekik" stb. Lányok! Nem gondoljátok, hogy teljesen hiteltelen amikor ilyeneket mondtok? Miért? Mert pont ti vagytok azok, akik csak a barátság-zónába tudtatok helyezni, ergo nektek sem kellettem ennél többre. Azt én értem, hogy nem akarjátok megbántani a másikat, de ezzel csak hiú reményeket tápláltok a hasonló problémákkal küzdő férfiakban. A másik, ha nem akartok semmit, miért ragaszkodtok ennyire ehhez a barátság-dologhoz?

Mit csinálhatok rosszul? Mindig tisztelettudó, kedves, udvarias voltam/vagyok a nőkkel, de úgy érzem ez ma már rég nem elég, legalábbis párkapcsolathoz szinte biztos nem. Oké, nem vagyok egy adonisz, de inkább vagyok ilyen, mint amilyen a mai férfiideál egyes csajok számára (direkt nem írok róluk jellemzést)...

2015. dec. 14. 22:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Áááh nekem ez tul magas lányok,hölgyek.Ha bunko vagy az a baj,ha kedves vagy és a "tenyereden hordozod" az a baj...

:( f21

2015. dec. 14. 23:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát már nem azért, de annyira értelmes csajok nem lehetnek, ha nem tudják megfogalmazni mit éreznek, mármint hogy mi a bajuk veled...
2015. dec. 15. 01:50
 13/24 anonim ***** válasza:
Én személy szerint rengeteg fiúval találkoztam már az életem során, és az elején valóban az vonzott, aki nem foglalkozott velem úgy. Aztán kurrvára meguntam ezt, és rájöttem hogy nekem igenis olyan fiú kell, akinek én vagyok a mindene, aki engem akar, és a tenyerén hordoz. Udvarias, kedves és meg tud nevettetni. Ilyen a barátom, akit sok lány kikosarazott, nem volt hosszú kapcsolata, megcsalták, stb. De jöttem én, és nekem ő a legcsodálatosabb ember a világon. Ebből az a tanulság vonható le, hogy mindenkinek van valaki a világon, aki nagyszerűnek látja úgy, ahogy van. És lehet hogy időbe telik megtalálni, lehet hogy közben sokat koppan az ember és már-már feladja, de a végén 100%-osan megéri. :)) Szóval csak kitartást, legyél olyan amilyen, és hidd el hogy valaki, aki tökéletes hozzád, pont azt fogja imádni benned hogy udvarias vagy, kedves, és "nem egy adonisz". :)
2015. dec. 15. 07:28
 14/24 anonim ***** válasza:
8%
előző hablatyolását senki ne vegye komolyan. szépen hangzó hazugság. a tények mást mutatnak. 30-as 40-es emberek tömegei vannak egyedül évek óta. férfiak is és nők is. ez tény. ez ellentmond az előző hsz vakerálásának.
2015. dec. 15. 11:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Az a bizonyos "kémia" az vagy van, vagy nincs. És mivel tudattalan tényezők befolyásolják, nem nagyon lehet irányítani se, de még megmagyarázni se, hogy miért éppen ahhoz vonzódom, akihez, és a másikhoz miért nem.

Én például alapból kerülöm az "alfahímeket", tehát még azt sem lehet mondani, hogy rájuk buknék. Sőt, olyan is volt, hogy alfahímeket pattintottam le.

Ennek ellenére ha 10, általam preferált személyiségű férfival találkoztam személyesen, akkor 9-nél nem éreztem, hogy valami megmozdulna bennem, egynél meg igen. Ő lett a párom. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért pont ő vonzott, mikor tisztában voltam a hibáival is, sem külsőre, sem más tulajdonságaiban nem jobb, nem rosszabb, mint a többiek, akikkel találkoztam. Egyszerűen ő indította be bennem a kémiát, más meg nem. Ezt nem lehet tudatosan megmagyarázni.

2015. dec. 15. 14:13
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

"Ennek ellenére ha 10, általam preferált személyiségű férfival találkoztam személyesen, akkor 9-nél nem éreztem, hogy valami megmozdulna bennem, egynél meg igen."

itt a lényeg, és bizonyíték arra, hogy a belső sz@rt sem ér.

2015. dec. 15. 16:12
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves # 14!

Nem hablatyoltam, hanem a saját tapasztalatomat írtam le, és abból vontam le következtetést. Erre való ez az oldal, ha jól tudom. Szerintem a kérdező nem arra kíváncsi, hogy hány egyedülálló ember van a világon, hanem hogy neki mit kéne tennie ahhoz, hogy ő ne tartozzon közéjük. Szerintem azt kéne tennie, amit írtam is. Kíváncsi lennék arra, hogy szerinted mit csináljon. Fogadja el, hogy örökre egyedül marad és sajnálja magát? Vagy inkább fogadja el, hogy ilyen ember, és tudja, hogy valakinek pontosan így kell, ilyen külsővel, ilyen tulajdonságokkal. Én az utóbbira szavazok, de persze sajnálni magunkat ezerszer egyszerűbb.

2015. dec. 15. 16:18
 18/24 A kérdező kommentje:

A kémiával egyetértek, volt kapcsolatom, ahol ez egy meghatározó dolog volt.

Én elfogadtam magam, úgy, ahogy vagyok, és pontosan azért vagyok kíváncsi a véleményekre, mert hátha valamit mégis én szúrok el folyamatosan, és nekem kellene változtatnom.

2015. dec. 15. 16:51
 19/24 anonim ***** válasza:

Alakíts ki magadnak egy saját, jó stílust!

A csajok imádják ez eredeti, mókás fazonokat!

2015. dec. 15. 16:54
 20/24 anonim ***** válasza:

# 16: De, ér. Ha valóban vonzó belső, de amit te pozitívnak tartasz, az korántsem biztos, hogy másoknak is az. Nekem például roppant ellenszenves, ha valaki addig simulékony, amíg akar valamit, utána meg már elkezd fröcsögni, negativitást sugároz, általánosít. Mint például te itt most... nem biztos, hogy olyan vonzó a belsőd, mint ahogy te azt gondolod...

A másik pedig, hogy nem mindenki ugyanolyan személyiséghez vonzódik. Ami az egyik embernek szimpatikus, az a másiknak lehet, hogy pont ellenszenves. Pont, mint a külső tekintetében. Olyan nincs, hogy két random embert egymás mellé helyezünk és ők vonzódni tudnak egymáshoz, az összeillő partnerek sok keresgélés után találnak egymásra.

2015. dec. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!