Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyit a hülye jelekről? 21L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit a hülye jelekről? 21L

Figyelt kérdés

Néz, bámul, köszön, lájkol már jó ideje a srác. Azt hittem félénk, hát ráírtam. Azóta volt elérhető, de nem nézte meg...

Most jön az, hogy félreértelmeztem? Nem is jövők be neki? De mit lehet azon félreérteni, hogy valaki mindig úgy bámul, hogy kinézi a ruhám, szemem színét? És ezt nem 1-2x, hanem 30-40x, tehát majd minden alkalommal, mikor meglát valahol.

Erre tessék...

2015. dec. 13. 11:26
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

#18-19 Köszönöm szépen! :)

#20 Nekem a többi olyan kérdéshez, ami a facebookhoz kapcsolódik, nincs közöm. Nem csak rám nézett, hanem bámult, nagyon sokszor, feltűnően.

Mindegy igazából. A negatív tapasztalat is tapasztalat.

2015. dec. 13. 14:55
 22/26 anonim ***** válasza:
lehet nem ismeri a facebook működését
2015. dec. 13. 15:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Vagy lehethogy feljár gyakorikérdésekre, és szörnyülködve ismert magára az általad kiírt napi 3-4 kérdésben. Nem gondolod, hogy kicsit pszicho, amit csinálsz? Szegény srác, a helyében én is menekülnék.
2015. dec. 13. 18:56
 24/26 A kérdező kommentje:

Igen, én vagyok az egyetlen lány e kerek, szép Magyarországon, aki ilyen jellegű kérdést írt ki, mióta világ a világ, és mióta létezik a gyakori azóta tolom. :D

Fárassz mást. :)

2015. dec. 13. 18:58
 25/26 anonim ***** válasza:
szia, rám írhatsz, én visszaírok igérem :D 21/F
2015. dec. 13. 19:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Te fárassz mást, azt hiszed, nem jönnek rá az emberek, hogy ugyanaz vagy, csak mert megváltoztatod a korod?
2015. dec. 13. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!