Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyit a hülye jelekről? 21L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit a hülye jelekről? 21L

Figyelt kérdés

Néz, bámul, köszön, lájkol már jó ideje a srác. Azt hittem félénk, hát ráírtam. Azóta volt elérhető, de nem nézte meg...

Most jön az, hogy félreértelmeztem? Nem is jövők be neki? De mit lehet azon félreérteni, hogy valaki mindig úgy bámul, hogy kinézi a ruhám, szemem színét? És ezt nem 1-2x, hanem 30-40x, tehát majd minden alkalommal, mikor meglát valahol.

Erre tessék...

2015. dec. 13. 11:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Te tetted ki tegnap este, hogy írtál neki?

Várj még! Lehet csak felnézett de nincs ideje beszélgetni. Nyugi! ;)

2015. dec. 13. 12:27
 12/26 A kérdező kommentje:
# 8 Hülyeségeket beszélsz. Én csak levélváltásra használom, mintha csak sms-nék és kész. Az, hogy vannak, akik mindent megosztanak, nem az én gondom, nem is érdekel mert nem az én dolgom. Mindenkinek magánügye. Mindig a hülye általánosítás... Veled ellentétben nem lesem, hogy ki mit művel, hanem beszélek azzal, akivel épp kell/akarok és kész.
2015. dec. 13. 12:28
 13/26 A kérdező kommentje:
# 11 Mindegy igazából, nem rajtam múlott. :)
2015. dec. 13. 12:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért nem merült fel eddig, hogy nem is látta. Sokan hagyják belépve facebookot mégsem nézik folyton. Ráadásul időnként nem jelez a facebook.
2015. dec. 13. 12:34
 15/26 A kérdező kommentje:
Bármi lehet. De én inkább a "nem akarta megnézni" (még vagy egyáltalán nem) variációt gondolom valószínűnek.
2015. dec. 13. 12:48
 16/26 anonim ***** válasza:
lehet hogy nem a vasárnapi ebédidő a legalkalmasabb számára hogy beszélgessen veled.
2015. dec. 13. 13:05
 17/26 anonim ***** válasza:
máskülönben meg ha enynire rá vagy görcsölve a témára, azt akarva akaratlanul is sugárzod magadból, és kifog érződni a beszélgetéseken. Próbáld meg magad mással elfoglalni és lazán venni a helyzetet, sokkal vonzóbb ha kihivás maradsz valakinek, mint amikor tálcán kínálod magad.
2015. dec. 13. 13:14
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem értem miért húzzátok le ennyire a facebook-ot. Nem az fb-vel van baj, hanem ahogy páran használják. Én már 30 éves vagyok, és én is nagyon zárkózott voltam 15-16 éves koromban, sőt még 20-21évesen is, nekem például egy áldás lett volna, ha létezik akkor már facebook.

Az internetet sem kötteted ki otthonról, csak azért mert a tartalmának a 95%-a felesleges és baromság. A postát sem akarod megszüntetni amiatt, mert a küldött levelek 80%-a reklám. Az áramot sem szeretnéd lekapcsolni csak azért, mert az esetek 80%-ában pazarlóan használják.. A technológia nem az ördögtől való (ráadásul annál nevetségesebb nincs, mint amikor a számítógépéről egy fórumon valaki a technológiát hibáztatja), nincs ezekkel semmi gond, a használatának kell megtalálni a pozitívumait, és arra kell használni hogy könnyebbé tegye az életed, és a facebook könnyebé teszi e az életem? Igen!

A posta, az internet, az áram a számítógép könnyebbé teszi az életem? Igen! Nem értem miért kell habzó szájjal ellenezni..

2015. dec. 13. 13:32
 19/26 anonim ***** válasza:
És egyébként azt sem értem, hogy miért kell szegény csajt ennyire lehúzni, minden elismerésem az övé, hogy miután úgy érezte, hogy a pasinak lehet hogy bejön, csak túl zárkózott ahhoz hogy közeledjen, ráírt facebookon.. Mégis mit kellett volna tennie? Élőben odamenni? A farkát nem kéne leszopnia kapásból??
2015. dec. 13. 13:34
 20/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Senki nem hùzta le a fb-t,de nincs olyan kèrdés szinte,ami ne szòlna valamilyen formàban erről. A mai fiataloknak ez az élet.

A kèrdezővel sincs baj azonkívül,hogy râ van görcsölve a témàra és abbòl indul ki,hogy 30-40-szer rànézett a hapsi meg még a képeit is làjkolta..

2015. dec. 13. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!