Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennyit a hülye jelekről? 21L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyit a hülye jelekről? 21L

Figyelt kérdés

Néz, bámul, köszön, lájkol már jó ideje a srác. Azt hittem félénk, hát ráírtam. Azóta volt elérhető, de nem nézte meg...

Most jön az, hogy félreértelmeztem? Nem is jövők be neki? De mit lehet azon félreérteni, hogy valaki mindig úgy bámul, hogy kinézi a ruhám, szemem színét? És ezt nem 1-2x, hanem 30-40x, tehát majd minden alkalommal, mikor meglát valahol.

Erre tessék...

2015. dec. 13. 11:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%

Megint a Facebook... -.-

Lehet, hogy csak tetszel neki, de nem akar semmit. Lehet akar, de szégyenlős. Lehet, akarna, de van barátnője.

Mi lenne, ha inkább személyesen szólítanád meg?

21L

2015. dec. 13. 11:28
 2/26 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, első, ahhoz némi ész is kellene.
2015. dec. 13. 11:35
 3/26 anonim ***** válasza:
Talán annyira félénk,hogy nem meri elolvasni az üzenetedet,persze ennek kicsi a valószínűsége.
2015. dec. 13. 11:48
 4/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Istenem,mi lenne veletek,ha valami csoda folytàn nem lenne fészbuk mondjuk két hétig.! Adná màr az Èg! Itt merül ki az értelmetek. 30x40-szer bàmult! No comment.
2015. dec. 13. 11:50
 5/26 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam neten, mert félénk. Neten könnyebben, felszabadultabban beszélnek az emberek.
2015. dec. 13. 11:50
 6/26 anonim ***** válasza:
Mint kiderült, nem :D :D :D
2015. dec. 13. 11:52
 7/26 A kérdező kommentje:
Jah...
2015. dec. 13. 11:58
 8/26 anonim ***** válasza:
70%

Az kéne még hogy ne legyen facebook 2 hétig. Minden második kérdés arról szólna hogy úristen most hova tölthetem fel az ebédről készült képeimet? Hol lakik a barátom? Nem tudok vele beszélni. Mikor lesz már újra facebook? Legyen már újra facebook légyszi légyszi.

Most nincs facebook, nem tudok mit csinálni szarás közben. Ti mit szoktatok csinálni?

Honnan tudom meg hogy élnek-e még az ismerőseim?

2015. dec. 13. 12:03
 9/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:
42%

Kiràly vagy 8-as! Akkor kénytelenek lennének pontosan megszàmolni,hogy 35-ször nézett-e ràjuk a csàvò vagy36-szor,pontosan hàny màsodpercig és abbôl következtetni.Nincs jelölés,làjk!

Megszaporodna az öngyilkossâgok szàma.

2015. dec. 13. 12:14
 10/26 rrrrrreennnnn ***** válasza:
72%

Jah,kérdező,neked nem is vàlaszoltam.

Semmit nem jelent,ha les,meg làjkol,stb...Ezek nem jelek.

Rajtad kívül kb. 100 lànyt néz meg làjkol.

Majd ha ÊLŐBEN bòkol,dícsér,ilyenek,azt veheted valamire...

2015. dec. 13. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!