Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akar valamit tőlem, vagy nem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit tőlem, vagy nem, vagy ő sem tudja szerintetek?

Figyelt kérdés
Dióhéjban, beszélgettem egy sráccal a neten és jól megértettük egymást,azután felvetette, hogy találkozzunk. Sétáltunk, beszélgettünk egy órát, nem voltak kínos csendek, meg tényleg tudtunk mindenről beszélni, aztán mondta, hogy mennie kell és nem ölelt meg vagy akármi, szóval azt hittem, hogy nem érdeklem abszolút, annak ellenére, hogy mondta hogy majd megismételhetnénk. Aztán kb másnap ráírtam, csak megkérdeztem, hogy hogy van és végülis megkérdezte, hogy akarok-e találkozni, mielőtt a többség hazamegy karácsonyozni.(egyetemisták vagyunk)Szóval felmentem hozzájuk és az elején tök baráti volt a légkör, minden hülyeségről beszéltünk, meg a lakótársa is odajött beszélgetni. Utána felmentünk a szobájába és kártyatrükköket mutatott meg nevetgéltünk. Ezen kívül még mesélt eléggé privát dolgokat magáról. Aztán csókolóztunk és elég egyértelmű volt, hogy megvan a kémia. Viszont mondtam neki, mikor másfelé tévedt a keze, hogy nem fogok vele lefeküdni. És meglepő módon nem próbált meggyőzni meg semmi, csak annyit mondott, hogy rendben és ugyanúgy folytattuk, de tiszteletben tartotta. Utána az este végére szinte végig beszélgettünk, főleg arról, hogy mennyire túlterheli magát, szóval kb olyan volt, mintha együtt lennénk. De nem vagyunk, mert mondta, hogy ettől még nem randizunk úgymond. Utána meg azt mondta, hogy ő nem nagyon szeret az ilyesmiben tervezni, hogy idő kell hogy kialakuljon stb. Kicsit úgy éreztem, hogy ez ellentmond egymásnak. Még annyit ehhez, hogy egyébként nem ez a nőcsábász tipus, nem szokott egyéjszakás kalandokba meg ilyenekbe belemenni. (nem csak ő mondta) Szóval végülis elköszöntünk mert ma elutazott ideiglenesen, megölelt és szó szerint felkapott. Utána meg csókkal köszönt el. De tudom, hogy mindez még magában nem jelent semmit. Csak érdekelne, hogy mit is akar és hogy nekem hogy kéne viselkednem. El tudnék vele képzelni kapcsolatot, de nyilván ahhoz két ember kell. Szerintetek mi a legjobb, amit tehetek? Legyek közömbös? Várjak? Esetleg ha voltatok már hasonló helyzetben, akkor érdekelnének a tapasztalatok. Elnézést, hogy hosszú lett.
2015. dec. 12. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem jól ráéreztél, ő sem tudja mit akar.

Adj neki időt, várd ki, hogy mit lép.

Fél szerintem egy kapcsolattól, úgyhogy legjobb türelmesnek lenni, közben gondolkozhatsz rajta, hogy te mit szeretnél tőle, mi fér bele neked, mi nem.

2015. dec. 12. 14:36
 2/6 Caerus ***** válasza:

Sokkal inkább az a baj kérdező, hogy te magad sem tudod mit akarsz. Csókolózol vele, többet is szeretnél tőle, de nem adsz semmilyen konkrét, valós visszajelzést, minden ami előrelépés volt, az csak rajta múlt.

"El tudnék vele képzelni kapcsolatot, de nyilván ahhoz két ember kell."

Pontosan. Írtál egy hosszabb részletezést, amiben végig csak azt olvastuk, ő mit tett, ő mit lépett, ő mit mondott, ő hogyan viszonyult hozzád. Egy férfi legyen határozott és magabiztos, eddig rendben. De ha végig csak kivársz, ha kéreted magad és 100%-ban mindennek rajta kell múlnia, úgy már nem két emberen múlik, így te csak sodródsz és magadtól nem teszel érte semmit. Persze, ráköszöntél... de ugye egy semleges köszönést nem fogsz ismerkedésnek mondani? Mert ha el tudnál vele képzelni egy kapcsolatot, ennél több visszajelzés kell. Kényelmes semlegesnek mutatnod magad, csak nem érdemes, ha normális férfi, szerinted ráakaszkodásnak veszi? Ha meg nem normális férfi, szerinted nem jobb ha egyből kiderül?

2015. dec. 12. 14:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Első, lehet hogy igazad van, de nem igazán tudom, mit tegyek.

Második, részben igazat adok, de ha vonakokodónak tűnök, az azért van mert nem bízok meg könnyen az emberekben, nehezen nyílok meg úgy igazán. Egyébként én mondtam már neki, hogy komoly kapcsolatban gondolkozok. Meg szerintem az is jelzés, hogy ott maradtam és hallgattam amikor ki volt készülve a stressztől, meg megöleltük egymást stb. Félek megnyílni előtte az érzéseimmel kapcsolatban, mert olyan 'lazának' tűnt az egésszel kapcsolatban...Ha elhívna randira, akkor jobban kimutatnám hogy mit is szeretnék, de az elején úgy mentem oda, hogy valószínűleg csak havernak tart. Ugyanakkor meg voltak ilyen apró jelek, amiket nem tudok hova tenni, pl hogy ivott mielőtt találkoztunk (nem sokat, nem volt becsípve sem), remegett a keze, folyton kereste a kezemet, többször megölelt, játszott a hajammal, simogatta a hátamat stb.(Ezek amúgy többnyire kölcsönös dolgok voltak, én nem csak ott voltam :)) Szóval nem értem és jó lenne kibogozni.

2015. dec. 12. 17:53
 4/6 Caerus ***** válasza:

Értelek, és így már biztatóbbnak tűnik. A vonzódás része elég egyértelműen adott, kérdésnek tényleg csak a komoly kapcsolatra való hajlam/szándék marad.

Abból, hogy viszonylag "rámenősebben" vándorolt a keze, a helyedben még nem szűrnék le semmit, előtte bátrabbra itta magát, úgy azért rendesen oldódnak a gátlások. Az ölelkezéssel és csókolózással töltött este után milyenek voltak a beszélgetéseitek? Beszéltetek azóta?

2015. dec. 12. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Biztos hülyén magyarázom, de örülök, hogy valamennyi átjött. Egyébként abból még nem vonok le semmit, hogy többen is benne lett volna, mert az első szóra abbahagyta és nem erőltetett semmit. Még nem beszéltünk azóta hogy elköszöntünk, ma valahova utazott, azt nem tudom, hogy egész napos vagy nem. De nem túl szentimentális típus, tehát eddig se írt folyton. (Ami akár azt is jelentheti, hogy nem érdeklem,de perpill nem tudom) Miután csókolóztunk, egy kicsit személyesebb lett a beszélgetés és ugye ki volt akadva valamin, szóval arról beszéltünk, utána meg megölelt és megköszönte. Szóval elég belsőséges volt az egész, még mondta is, hogy ezt nem sok embernek mondta el. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor kapcsolatban van az ember és rossz kedve van, aztán a másik próbálja felvidítani. De persze nem mondom azt, hogy neki is ilyen volt, azt nem tudom.
2015. dec. 12. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem értem kedves második válaszoló, hogy hol volt passzív a kérdező. A csók, ölelés, beszélgetés nem csak úgy megtörténik...

A kérdező volt ráadásul aki ráírt a srácra a találka után.

2015. dec. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!