Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar valamit tőlem, vagy nem, vagy ő sem tudja szerintetek?
Szerintem jól ráéreztél, ő sem tudja mit akar.
Adj neki időt, várd ki, hogy mit lép.
Fél szerintem egy kapcsolattól, úgyhogy legjobb türelmesnek lenni, közben gondolkozhatsz rajta, hogy te mit szeretnél tőle, mi fér bele neked, mi nem.
Sokkal inkább az a baj kérdező, hogy te magad sem tudod mit akarsz. Csókolózol vele, többet is szeretnél tőle, de nem adsz semmilyen konkrét, valós visszajelzést, minden ami előrelépés volt, az csak rajta múlt.
"El tudnék vele képzelni kapcsolatot, de nyilván ahhoz két ember kell."
Pontosan. Írtál egy hosszabb részletezést, amiben végig csak azt olvastuk, ő mit tett, ő mit lépett, ő mit mondott, ő hogyan viszonyult hozzád. Egy férfi legyen határozott és magabiztos, eddig rendben. De ha végig csak kivársz, ha kéreted magad és 100%-ban mindennek rajta kell múlnia, úgy már nem két emberen múlik, így te csak sodródsz és magadtól nem teszel érte semmit. Persze, ráköszöntél... de ugye egy semleges köszönést nem fogsz ismerkedésnek mondani? Mert ha el tudnál vele képzelni egy kapcsolatot, ennél több visszajelzés kell. Kényelmes semlegesnek mutatnod magad, csak nem érdemes, ha normális férfi, szerinted ráakaszkodásnak veszi? Ha meg nem normális férfi, szerinted nem jobb ha egyből kiderül?
Köszönöm a válaszokat! Első, lehet hogy igazad van, de nem igazán tudom, mit tegyek.
Második, részben igazat adok, de ha vonakokodónak tűnök, az azért van mert nem bízok meg könnyen az emberekben, nehezen nyílok meg úgy igazán. Egyébként én mondtam már neki, hogy komoly kapcsolatban gondolkozok. Meg szerintem az is jelzés, hogy ott maradtam és hallgattam amikor ki volt készülve a stressztől, meg megöleltük egymást stb. Félek megnyílni előtte az érzéseimmel kapcsolatban, mert olyan 'lazának' tűnt az egésszel kapcsolatban...Ha elhívna randira, akkor jobban kimutatnám hogy mit is szeretnék, de az elején úgy mentem oda, hogy valószínűleg csak havernak tart. Ugyanakkor meg voltak ilyen apró jelek, amiket nem tudok hova tenni, pl hogy ivott mielőtt találkoztunk (nem sokat, nem volt becsípve sem), remegett a keze, folyton kereste a kezemet, többször megölelt, játszott a hajammal, simogatta a hátamat stb.(Ezek amúgy többnyire kölcsönös dolgok voltak, én nem csak ott voltam :)) Szóval nem értem és jó lenne kibogozni.
Értelek, és így már biztatóbbnak tűnik. A vonzódás része elég egyértelműen adott, kérdésnek tényleg csak a komoly kapcsolatra való hajlam/szándék marad.
Abból, hogy viszonylag "rámenősebben" vándorolt a keze, a helyedben még nem szűrnék le semmit, előtte bátrabbra itta magát, úgy azért rendesen oldódnak a gátlások. Az ölelkezéssel és csókolózással töltött este után milyenek voltak a beszélgetéseitek? Beszéltetek azóta?
Hát nem értem kedves második válaszoló, hogy hol volt passzív a kérdező. A csók, ölelés, beszélgetés nem csak úgy megtörténik...
A kérdező volt ráadásul aki ráírt a srácra a találka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!