Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már? 21l
Csak bámultátok egymást, egy lánnyal/fiúval akár hosszú heteken, hónapokon át, aztán nem lett semmi belőle, mert....Miért nem?
Tudjátok, mikor szinte mindig összeakad a tekintetetek, keresitek is a másik tekintetét, ez a "basszus ott jön" "jé, azaz a lány/fiú" "jaj, nézek oda, ne nézzek?" gondolatok vannak a fejetekben, mikor megpillantod és rajta is ezt látom, tehát ott a szikra, aztán semmi...
Nem milyen $z@r? :(
ha valaki megtetszik és többször is látom igyekszem keresni a szemkontaktust, de elkapja tekintetét ahogy rám néz...
Nem tudom ennyire nem tetszek a lánynak? vagy ennyire nyuszi? :O
Olyan még nem, hogy a másikon is ezt láttam volna, inkább csak én bámultam az illetőt.. és hát persze, hogy semmi nem lett belőle, mivel k..vára nem érdeklek senkit. Akinél próbálkoztam is menekült előlem.
Na ez a sz@r!
Igen. Hát több lányt is nézegetett, nem csak engem, és végül mást választott a randira hívásnál. Totál normális.
Azért mert valaki méreget, néz, gondolkodik benned, még nem kérte meg a kezed...
Sanszos, hogy éppen ez történik :D Kb mereven bámul a lány, amikor elsétálunk egymás mellett, de én rettentő lámpalázas leszek, ha valaki figyel, és csak a túlélésre koncentráltam. És szinte 100%, hogy sose látom többet, mert most végzek az egyetemmel, és nem fogok már arra járni : (
De mekkora flash lenne, ha egy ilyen kérdésnél mégis ő lenne az :DD
Volt egy lány, akivel egy városban éltünk. Akármikor, amikor összefutottunk az utcán, elég látványosan néztük egymást, láthatóan szimpátiával mindkettőnk részéről. De sosem mertem leszólítani. Egyrészt nagyon betett volna az önbizalmamnak (nyugodtan belehet szólni miatta, de mi sem vagyunk érzéketlen robotok), másrészt mivel az egyik legszebb lány volt, akit láttam, nem éreztem, hogy túl sok esélyem lenne.
Amikor elhatároztam, hogy végre leszólítom legközelebb, lesz, ami lesz alapon, elköltözött a városból egyetem miatt. Azóta is bánom a dolgot, mert utólag megtudtam jó pár szimpatikus dolgot róla, közös ismerősök által. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!