Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel még nem találkoztam ,de vannak közös ismerőseink és azok alapján amit hallottam róla meg amit láttam Facebookon nagyon szimpatikus és szívesen megismerném. De sajnos nem hiszem hogy lesz olyan alkalom amikor tudnánk találkozni és nem akarok csak úgy írni neki minden ok nélkül pl Facebookon. Viszont van egy közös érdeklődési körünk és azzal kapcsolatban feltett egy anyagot a netre. Azt a tanácsot kaptam, hogy írjak neki, hogy tetszik amit csinált és nekem is ez a hobbim. Ez eddig nem rossz, de nem akarok nyomulni vagy ilyesmi és nem vagyok híve a neten történő ismerkedésnek, viszont lehet hogy más esélyem nem lesz. Szerintetek írnom kellene neki? 18/l, ő 18/f

2015. dec. 10. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Írj neki nyugodtan, ha bejössz a srácnak,úgyis lesz folytatás.
2015. dec. 10. 19:22
 2/2 anonim válasza:
Szerintem is nyugodtan írhatsz neki. Csak arra figyelj, hogy ne legyél átlátszó, és ne tűnjön fel az első pillanatban, hogy a közös hobbi csak ürügy. Sok sikert!
2015. dec. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!