Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan adták már fel a pár keresést?
ha elárulnád milyen korosztályhoz és nemhez tartozol könnyebb lenne tanácsot adni...
De ami biztos, hogy görcsösen keresgélni nem túl előnyös és nem is élet-halál kérdése mint a munkakeresés. :)
Ami fontos hogy mindig legyen egy-két esély az ismerkedésre, akár internetes oldalon, akár személyesen. Érdemes eljárni sportolni, edzőterembe, úszni, korizni, ami tetszik, elég könnyű ismerkedni ilyen környezetben.
Pár éve már én is feladtam. Bennem meg Lett volna az ha már küzdök egy nőért, és sikeresen meg hódítom, akkor hű leszek hozzá, amennyire tudom a tenyeremen hordozom, törődök vele, gondolskodok róla nem csak megd.ugom aztán helószia... De mindig sikertelenül végződött a próbálkozásom. Aztán el kezdtem gondolkozni rajta hogy mi a tökömnek puncsoljak nékik ha csak ugy is barátzónába tesznek.
Igy 25 évesen meg lehetetlen becsajoznom. A korom beli nők szinte mind párkapcsolatban élnek, akik meg szinglik, normális nők azoknak a magas és sok elvárásainak nem felelek meg.
Érdekes hogy olvasva a hozzászólásokat az 50-55 ös nők panaszkodnak. Mivel faluhelyen lakom nincs lehetőség de a
Cronos társkeresőt kísérve nem is csoda...javarésze kb. 10
évvel fiatalabb férfit kerses !! A felrakott képeik pedig a fiatal korukból van ..És csodálkoznak hogy a személyes találkozáskor a hapsik hanyatt esnek netán fel sem ismerik
őket. Nagyon sok nő meg első sorban a férfi vagyoni és pénzügye után érdeklődik.
Azért hihetetlen, milyen bénák vagytok! És Ti vagytok a következő generáció???
!3 éves múltam. 15 éve neten ismerkedem. Ezalatt találtam egy menyasszonyt, egy feleséget és további két menyasszonyt. Gyerekem nem született, de továbbra is keresek és eszembe sem jutna feladni!
Amíg nem találtok senkit, töltsétek ki az időt valami hasznos dologgal: tanuljatok, olvassatok, utazzatok! Én így csináltam meg a főiskolát és a jogi egyetem közepét (mert az elején házas voltam, a záróvizsgák idején pedig volt valakim).
Gondolom te a 30 feletti nőknél próbálkoztál. Azok a nők, akiket otthagytak, gyerekkel a nyakukon. Nekik már majdhogynem mindegy, csak legyen mellettük valaki, aki segít nevelni a gyereket.
Próbálkoznál a gyerektelen nőknél 20 és 30 között társkeresőn. Lehet nem írnál ilyeneket. Regisztrálj egy 25 éves átlagjani képével és adatlapjával, aztán nézzük meg hányan írnak vissza neked.
2 évig társkeresőztem és több száz elküldött levélből 5 randim lett olyan nőkkel, akik nagyon elkeseredettek voltak. Persze miután kaptak egy kis önbizalmat, lekoptattak.
Tudod, kicsit azért szétnézhetnél és rájöhetnél arra, hogy ez nem az a világ, mint amikor te voltál huszonéves. Úgyhogy, ha legközelebb lebénázol másokat, előtte talán gondolkodj egy keveset.
Sokan sírnak itt barát/barátnő után és valljuk be, hogy a mai világban nagyon nehéz ismerkedni olyannak, akinek nincs egy nagyobb társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!