Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan adták már fel a pár keresést?
sokan az ellenkezőjét állítják, de a fiatalabb korosztályban valóban több a férfi.
összességében persze több a nőnemű, de ez leginkább 50 felettieknél érezhető.
így hát amit látni lehet h 1 lányra több férfi jut így válogathatnak , így vannak akik magukra maradnak.
Magyarázzátok már el, hogy honnan veszitek azt a marhaságot, hogy nőként könnyebb dolgunk van?
Mondom a saját példám, hogy érezzétek.
33 éves vagyok, nem nagy elvárásokkal, de a korosztályombeli férfiak mind házasok, gyerekük van, vagy éppen most válnak. Pont nem akarnak semmilyen kapcsolatot, mert túl vannak rajta, csak dugnának, ami meg nem igazán kapcsolat és engem ez a része nem is érdekel. Akik velem ismerkednek 35 évesen anyuval élnek, dolgozgatnak és a büdös életbe nem akarnak családot, mert így könnyű. Vagy 50-esek, amit meg magamhoz kissé túlkorosnak tartok.
Szerintetek nekünk nem kell vonzalom, mi csak kéretjük magunkat? Mert nem dobódunk hanyatt? Baromi kiábrándító ezt olvasni.
Veletek sem könnyű, ne higgyétek.
Én nem adtam fel.
Több mint 2 éve próbálkozok. Most már lejjebb adtam az igényekkel amennyire csak bírtam de még így is nehéz nőt találni.
25f
Az életben rengetegszer láttam, tapasztaltam, hogy egy nő, pusztán a neme miatt előnyben van egy férfival szemben. Általános- és középiskolában mindig kivételeztek velük, egyetemen 0 tudással mentek át a vizsgán, meg ilyenek, hogy pl.: hazaviszi megírni a zh-t. Munkahelyen is, ő fázik, ezért tekerjük fel a fűtést 30 fokra (esetleg, ha felöltöznél normálisan...).
Egy nő - ha egy kicsit is ad magára - nagyon könnyen tud új kapcsolatokat kialakítani. Ha nincsenek is ismerősei a városban, beül egy kávézóba és hamar le fogják szólítani. Azokat az embereket megismeri, az ismerőseit stb, onnan pedig biztos lesznek jelentkezők.
Fordítva ez már nem így megy. Ha egy férfi beül egy kávézóba, senki nem fog odamenni hozzá, ha pedig odamegy egy lánycsapathoz eléggé esélyes, hogy elhajtják. Rosszabb esetben még ki is röhögik.
Egy nő feltölt magáról egy képet fb-re és kap egy csomó lájkot, amitől növekszik az önbizalma. Fb-n is rengetegen ismerősnek jelölik, kap egy csomó üzenetet, vagy mondjuk ott a társkereső.
Egy férfit nem jelölnek be, pláne nem ismerkedési céllal, a társkeresővel pedig egyenesen kinullázza az önbizalmát a sok megválaszolatlan levelek miatt.
DE! Annyiban igazat adok, hogy egy nőknek inkább csak 30 alatt könnyű a párkeresés, utána már egyre nehezebb. Bár egy nőnél 30 év alatt elég sokan kezdeményeznek, szóval volt lehetősége sokszor a párkapcsolatra.
Ja, a kérdésre válaszolva nem adtam fel, egyszerűen elegem lett. Olyan nőkkel hozott össze a sors, hogy azt mondom, hogy köszönöm, de köszönöm nem kérek a párkapcsolatból egy időre.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!