Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan adták már fel a pár keresést?
Én nem keresek. Én általába csak belébotlok, vagy ő belém.
Az utóbbit értsd szó szerint. :D
23/F
Igen,egyre többen.Főként férfiak.A nőknek úgyis könnyű,ha nem csinálnak semmit sem.
Én több,mint 8 évet tettem bele.Feladtam,mert 0 eredménye lett...
24/F
Én neten szoktam próbálkozni mivel ausztriában dolgozom, de sajnos vagy nincs a környéken megfelelő nő, vagy olyan van akinek 10 képe van fent abból 8 csöcskidobós. Na most az olyanokra kapásból rá sem írok...
Munkahelyen kevés a magyar, aki van az már kapcsolatban van. Más nemzetiségűvel meg nem igazán akarok összejönni. Mivel már ez megy egy ideje lassan beletörődöm hogy maradok egyedül. Fel nem adom a dolgot, de hogy annyira már nem izgat a dolog mint a legelején az biztos. Majd jön akinek jönni kell egyszer csak...remélem
Igen. Minden próbálkozásom felesleges volt. Nem találok olyan férfit, aki külsőre tetszene, de még olyat se, aki átlagos lenne annyira, hogy érdekeljen. Hiába aranyos meg kedves,ha a külseje nem vonzó számomra.
Maradok egyedül továbbra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!