Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokan adták már fel a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan adták már fel a pár keresést?

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 11:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Lassan én is :)
2015. dec. 10. 11:38
 2/29 anonim ***** válasza:
lassan én is feladom. :(
2015. dec. 10. 11:40
 3/29 A kérdező kommentje:
lassan 2 éve próbálkozok!Lehet hogy fel kell adni.
2015. dec. 10. 11:42
 4/29 anonim ***** válasza:
7%
én már feladtam 3 évet pazaroltam rá feleslegesen ! "magyar"nőkkel" nem lehet párkapcsolatot alakítani mindenbe bele kötnek
2015. dec. 10. 11:45
 5/29 anonim ***** válasza:
Add fel, ugy hamarabb lesz csaj/srac, bar gondolom elobbi kell neked. :)
2015. dec. 10. 11:45
 6/29 anonim ***** válasza:
89%

Én nem keresek. Én általába csak belébotlok, vagy ő belém.

Az utóbbit értsd szó szerint. :D

23/F

2015. dec. 10. 11:49
 7/29 anonim ***** válasza:
17%

Igen,egyre többen.Főként férfiak.A nőknek úgyis könnyű,ha nem csinálnak semmit sem.

Én több,mint 8 évet tettem bele.Feladtam,mert 0 eredménye lett...

24/F

2015. dec. 10. 12:05
 8/29 anonim ***** válasza:
60%

Én neten szoktam próbálkozni mivel ausztriában dolgozom, de sajnos vagy nincs a környéken megfelelő nő, vagy olyan van akinek 10 képe van fent abból 8 csöcskidobós. Na most az olyanokra kapásból rá sem írok...

Munkahelyen kevés a magyar, aki van az már kapcsolatban van. Más nemzetiségűvel meg nem igazán akarok összejönni. Mivel már ez megy egy ideje lassan beletörődöm hogy maradok egyedül. Fel nem adom a dolgot, de hogy annyira már nem izgat a dolog mint a legelején az biztos. Majd jön akinek jönni kell egyszer csak...remélem

2015. dec. 10. 12:08
 9/29 anonim ***** válasza:
70%
Én is feladtam de probalkozok de csak buta vagy idiota csajokat fogok ki:D
2015. dec. 10. 12:21
 10/29 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Minden próbálkozásom felesleges volt. Nem találok olyan férfit, aki külsőre tetszene, de még olyat se, aki átlagos lenne annyira, hogy érdekeljen. Hiába aranyos meg kedves,ha a külseje nem vonzó számomra.

Maradok egyedül továbbra is.

2015. dec. 10. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!