Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el mindig?
Miért van az hogy bármely próbálkozásom kudarcba fullad? Bármit teszek azzal mindig barátzónába pakol minden lány. Lényegében nem az a baj hogy nem volna kinél próbálkozni elég személy van akinek én bejövök s ők keresnek s igen is összejönnének velem de ha nincs meg az az érzés nem pörög feszt rajta az agyam (ha értitek hogy értem:P) nem jövök velük össze s sok ilyen van, azért nem jövök össze senkivel mert ő azt akarja mert nem érezném jól vele magam ( sokszor haverjaim mind azt mondják jó hülye vagy látod hogy néz ki ? milyen gyönyörű??- de hiába ha nem fog meg a személyisége s nem hozza ki belőlem amit kell nem érdekel. )Mit ronthatok el ? Aki bezzeg nekem kell annak én nem kellek :P 1 próbálkozásom jött össze az is érdekes véget ért
(de nem ehhez volt köze)de a többi kész kudarc hiába próbálok meg mindent s 100 % magamat adni nm értem el semmit vele.... Minden ismerkedés vége jó barátok lettünk s kész... Könyökömön jön ki az egész már ... Tiszteletudo kedves vicces srácnak tartom magam de bennem is meg van a huncutság s azért na szeretek dominálni a barátaim közt, vagyis kivívom a tiszteletet stb. Mindegy nem értem belefáradtam az egészbe... Bezzeg mindig jó vagyok ha baj van aztán tovább szia ...Szeretnék megismerkedni már egy olyan lánnyal akinek én is annyira tetszem mint ő nekem s lehet volt ilyen de hogy mit tettem hogy elrontottam mai napig nem tudom...Próbálkoztam randizni hívtam, telefonon beszélgettünk stb... de a vége mégis BARÁTZÓNA - fejem púpjáig vagyok már ezzel! Lényegében szeretnék már egy komoly kapcsolatot ami nem rögzül le egyik félre...
írod,hogy bármit teszel,akkor is barátzónába kerülsz...nem tudom,hogy itt mire gondolsz. szerintem,ha az elejétől kezdve másképp bánsz a lánnyal, mint a többivel,és ezt érzékelteted vele,akkor le kell neki esnie.
habár én a másik oldalon vagyok,és sokszor nekem sem esik le-.- :D de gondolom,mert akkor valamit mégiscsak "nem jól" csinál a srác..
lehet,hogy azt hiszi a legtöbb lány,h alapból mindenkivel közvetlen vagy,és úgy vannak már vele az elején,hogy velük is csak baráti céllal beszélsz...
nem mondom,hogy az célravezető,h kijelented,h na figyelj,tetszel,kellesz nekem ...de ezt át lehet adni burkoltan ,utalva rá..közös programokra ,és hogy úgy beszélsz ,h a jövőre vonatkozzon,h naa majd azt is megmutatom,kipróbáljuk majd meglátod..ilyesmik.
az pedig,hogy aki neked kell,és neki nem kellesz,háát mit mondjak ,sokan vagyunk így ezzel:D
nekem is akárki ,akármit mond,h rendes srác, miért ne... az elérhetetlen mindig jobb valamiért...
19l
na,ez tök jó,hogy inkább élőben szeretsz ismerkedni...mert már annyira sok olyan srác van,aki el van lustulva e téren,h majd inkább fb-n ráír ,és kihagyja az élet pillanatait,amikor látják egymást...
szóval szerintem ,ne keseredj el, add önmagad ,ha szimpi a lánya,akkor igenis mutasd ki. attól,h voltak ilyen össze nem jött ügyek,még nem azt jelenti,h bármikor ne jöhetne össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!