Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit rontok el?
az elég szép azért, 19 évesen 5 hapsin túlleni, ráadásul úgy, hogy 2 év holtidő is volt :)
Mindenesetre, fiatal vagy, pár pillanat, és lesz másik. Főleg ha egyetemista vagy. Semmin nem kell aggódnod. Az meg, hogy a srác azt mondja, nem szerelmes, szimpla fqszság (persze valószínüleg igy van, de nem azért lép le, mert másik lányba akar szerelmes lenni, hanem azért, mert van esélye másik lányt lefektetni, és a ti korotokban hülye lenne az a srác, aki nem élne ezzel a lehetőséggel)
Szóval ennyi kb. Aggodalomra semmi ok, majd pár év mulva már meg sem kottyan, ismerősek lesznek a sablon szövegek is, és jókat fogsz röhögni rajtuk
Van ilyen, ehhez nem kell feltétlen elrontani semmit sem. Ha valaki nem tud beléd szeretni, az nem tud beléd szeretni.
Én két és fél évet voltam egy lánnyal úgy, hogy nem voltam szerelmes, próbáltam az lenni, végülis pedig én koppantam nagyobbat a szakításunk után.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!