Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontok el, mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el, mit csináljak máshogy, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a ti segítségeteket szeretném kérni :) Mindenféle építő jellegű kritikát szívesen fogadok. A kérdés középpontjában egy lány van.... Facebookon beszélünk, és hát elhívtam volna randira. (tudom tudom facebook... de most hagyjuk ki a felesleges köröket, nem vagyok egy csajozógép, nem volt dolgom még nővel... de élőben is megy a dolog ami facebookon, csak igen kis sikeraránnyal :( )Na már most, van ez a lány, nem tudom, az érzésem egyre jobban az, hogy csak az agyamat húzza és semmit se akar, viszont nem vagyok benne biztos :S Nagyon úgy tűnik néha, néha meg nem. Randira már hívtam volna, de egyenlőre "nem ér rá". Vagy nem tudja mikor fog ráérni ... van ilyen egyáltalán ? :( Próbálom nem nagyon beleélni magam.

De nézzük más szemszögből... mi az amit máshogy kellene csinálnom? Eddig nem volt sok önbizalmam, de most már azért a gyakorlás teszi a mestert elvből kiindulva élőben is megy ha adódik az alkalom, na meg lassan a nagy számok törvénye is érvényesül. Bár mostanság full olyanokat fogtam ki akiknek barátjuk van :S

Mit csináljak máshogy? Elég nyitott személyiség vagyok, a "léc" sincs túl magasan, nincsenek teljesíthetetlen igényeim. Egész jó munkám is van (mondjuk úgy nem csak fizetgetnek már) Rondának se tartom magam, öltözködésemmel sincs baj...

Na tehát mi lehet velem a baj ?

24F

2014. ápr. 20. 21:11
 1/2 haccp válasza:
Gyakorolj buszon villamoson változtass életeden .Amin eddig gondolkoztál tedd meg mert késő lesz már nem tudod és mindig fájni fog ha nem teszed meg .Mindegy hogy mit mondasz egy lánynak a lényeg az hogy építsd fel a stratégiát készülj fel mire mit mondasz akard megismerni
2014. ápr. 22. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Pénz, gyúrás, jó cuccok, népszerűség. Csak ezek számitanak, a többi mellékes. Most nagyon le fognak minuszozni, de fogadd meg amiket mondtam.
2014. ápr. 25. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!