Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el mindig, min változtassak?
Kérdem én mit rontok el mindig? 24 éves vagyok, nem volt még barátnőm, de egyszerűen az, hogy nagyon szeretnék, nem jó kifejezés. Az utolsó 4 próbálkozás eredménye: van barátom, most szakítottam idő kell, van barátom, most szakítottam idő kell..... Nem tudom eldönteni, hogy a nincs időm, és a oké legyünk barátokhoz képest ez már előrelépésnek vagy erős vissszaesésnek számít e ....
A fentebb említett esetek közül, az egyik lány ezt mondta arra, hogy nehéz elhinni hogy nem volt még senkim:
" mert jól nézel ki, mivel jó helyen dolgozol, gondolom van a fejben is valami "(mondjuk ezt a jól nézel ki dolgot kissé túlzásnak érzem így, de így írta .... )Nagy igényeim sincsenek.
Jó tény, a teljesen idegeneket először nehezebben szólítom meg, de aki legalább szóba jöhet, és tetszik előbb utóbb valahogy hozzászólok. Csak aztán megint jön a pofára esés. Próbálok kedves lenni, viccelődök, érdeklődő vagyok, még embert se ettem. Kérdem én mi a fenét csinálok rosszul, vagy csak ilyen az én szerencsém, hogy mindig falakba ütközök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!