Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit rontok el, hogy mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el, hogy mindig így járok? Esküszöm néha már elgondolkodom, hogy el vagyok átkozva.

Figyelt kérdés
Nos. Annyi lenne a lényeg, hogy nagyon sok kapcsolat lehetőség van az életemben. Valamiért szaladnak utánam a pasik. Ez eddig oké. Jönnek a dumák, hogy én többet szeretnék, nem csak kavarás...stb. Aztán hirtelen rájönnek, hogy még sem akarják a kapcsolatot. Mindig ez van. És ez nem azért van mert összefekszem velük, mert nem csinálom ezt.Még csak azt sem mondom, hogy nem lehet velem beszélgetni, hülyéskedni, mert ez sem igaz. Eleinte oké azt mondom a fiú ki akart használni. Ennyi. De egy idő után az ember elkezdni magában keresni a hibát, hogy mit csinál rosszul. Vagy ilyenek a fiúk. Csak a szex, és ha nem akkor hali? Én már nem értek semmit. Kérlek ha valakinek van ötlete, mi lehet a bibi, segítsen. 18/L

2014. aug. 20. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég érett egy kapcsolathoz.
2014. aug. 20. 12:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Háát, én nem tudom. És ha ez a hiba, azon hogy tudnék változtatni?
2014. aug. 20. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz rajta változtatni. Vársz még pár évet...
2014. aug. 20. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
a fiuk sem csak a szex miatt ismerkednek, lehet megismernek azt mégis ugy döntenek mégsem járnak veled. De még nagyon fiatal vagy kár lekötni magadat, te is csak ismerkedj, ha egymásra találtok olyan fiúval akivel kölcsönösen járnátok egymással akkor azzal ugyis együtt maradtok. Én 21L vagyok, de még én sem akarom magamat lekötni.
2014. aug. 20. 13:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, csak nagyon rossz az, amikor tényleg teljes szívedből megszeretsz valakit és utána szembesülsz vele, hogy mire tényleg együtt lennétek már el is vesztetted. És az a baj, hogy nem két pusziról van szó, hanem akár hónapokig tartó kavarásokról. Aztán egyre csak lazul az egész, és akkor már tudom mi a helyzet. És mindig be is igazolódik a sejtésem.
2014. aug. 20. 13:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A te korodban a fiúk nem akarnak komolyat csak szexet. 26/F
2014. aug. 20. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak van igaza, te egy aranyos rendes lány lehetsz, de fiatal vagy, a fiúk ilyen korban rohannak minden lehetőség után, és az ilyen lányt, mint te, nem akarják bántani. Bár rossz, de örülj neki! Egy barátnőm már vagy 35 volt, amikor végre talált egy pasit, aki meg akart állapodni, azóta lett gyerek is, egyszerűen csak nehéz olyan megfelelő párt találni, aki komolyat akar.
2014. aug. 20. 13:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.:)
2014. aug. 20. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég fiatal vagy,és a korosztályodbeli fiúk komolytalanok.Ne bánd,hogy így alakult,hanem élvezd az életet!Nagyon ráérsz még.
2014. aug. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!