Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Esküszöm már kiidegel a csaj.
Figyelt kérdés
Van egy barátom 1 éve. A volt barátnője kb. másfél éve dobta ki, mióta együtt vagyunk a lány puncsol, hogy így szereti barátom úgy szereti. Felvágja az ereit és zsarolja vele barátomat, aki tudom, hogy engem szeret, de egyszerűen idegileg már nagyon ki vagyok a csajtól. Beszéltem vele, nem egyszer. Barátom is. Akkor úgy tűnt felfogta, persze... 1 hónapra. Viszont van egy közös barátunk. Elmondta az exnek, hogy én újra táncolok, és erre ő pont most pont oda akar jönni táncolni, ahol én vagyok. 2 dolgot vesz el tőlem, amik nekem a legfontosabbak. A barátom és a tánc. Nagyon elegem van belőle. Mit tehetnék ebben a helyzetben? Hogy lehetne levakarni egy ilyen embert? Tényleg ki vagyok már. Ahol tud keresztbe tesz.2014. jan. 30. 21:57
1/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Amúgy annyi hogy levegőnek nézitek, max röhögtök rajta egy jóízűt. Sajnos az ilyennek nincs jobb dolga és ez élteti, hogy benneteket idegesít. Hidd el, ha beveszed a lesz_rom tablettát, el fog párologni.
2/4 Captain Hindsight válasza:
fordíts több időt a takarításra és főzésre mint hogy hülyeségeken agyalsz
4/4 Pretty_Fighter válasza:
Segítenék felvágni neki az ereit.:)
Egyébként ha nem ért a szép szóból,akkor megmondanám,hogy szét lesz verve,ha ezt így folytatja.:D Ha ezek után is folytatja,akkor bizony tényleg fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!