Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy az összes normális lánynak már van barátja, szerintetek?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy már nincs lehetőségem normális, hozzám illő lányt találni, mert az összesnek van barátja.
Hiába próbálkoztam, senkinek nem feleltem meg, vagy már van barátja, netán több éve.
21 éves vagyok, de azt érzem, hogy nincs lehetőségem, és egyedül maradok, mert a normálisabb lányok nem cserélgetik a pasijuk, hanem lehet, hogy ezek a kapcsolatok már egy életre szólnak.
Másnak mi a tapasztalata?
Több éves kapcsolat - tehát 2-3 éves - mennyire tartós ebben az életkorban?
2015. dec. 9. 17:42
11/21 anonim válasza:
Jogos a félelmed. Normális lányból eleve nagyon kevés van, de mivel minden srácnak ők kellenek, így nagyon hamar elkelnek, és általában az első pasijukhoz férjhez is mennek idővel.
12/21 anonim válasza:
De hogy is...ez egy nagy általánosítás.Inkább 3. vagy a 4. férfihez,ha olyan.
13/21 anonim válasza:
Hahahahah! Etõl nem kell félned, a rendes lányok senkinek sem kellenek: (
14/21 A kérdező kommentje:
Na ezzel nem értek egyet.
Én nem szeretném, hogy ha a barátnőm egy ribnc lenne...
2015. dec. 9. 19:55
15/21 anonim válasza:
#13 Ha nem kellesz senkinek, akkor csak te hiszed azt, hogy rendes lány vagy.
16/21 anonim válasza:
már ott elcseszted h "normális lány" nincs olyan haver...a kondiban egyik srác azt mondta olyan rég látott p.nát h már nem is emlékszik h néz ki. Pedig mi szépen kivagyunk dolgozva és még is csak a könnyüvérüek jönnek
17/21 A kérdező kommentje:
Márpedig van, egészen biztos, hogy van.
Amúgy meg ne csodálkozz, hogy a szépen kidolgozott testetekre főként olyanok mennek, akik, mert azoknak az a fontos, hogy úgy nézz ki, ahogy.
2015. dec. 9. 22:12
18/21 anonim válasza:
Minden lánynak az a fontos, hogy jól nézz ki.
19/21 A kérdező kommentje:
Viszont ez nem egyenlő azzal, hogy ki vagy gyúrva...
2015. dec. 10. 12:56
20/21 anonim válasza:
Nem egyenlő, de a kigyúrt test javít a megítéléseden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!