Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek, hogy az összes normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy az összes normális lánynak már van barátja, szerintetek?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy már nincs lehetőségem normális, hozzám illő lányt találni, mert az összesnek van barátja.

Hiába próbálkoztam, senkinek nem feleltem meg, vagy már van barátja, netán több éve.

21 éves vagyok, de azt érzem, hogy nincs lehetőségem, és egyedül maradok, mert a normálisabb lányok nem cserélgetik a pasijuk, hanem lehet, hogy ezek a kapcsolatok már egy életre szólnak.

Másnak mi a tapasztalata?

Több éves kapcsolat - tehát 2-3 éves - mennyire tartós ebben az életkorban?

2015. dec. 9. 17:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Több van mint gondolnád, csak sajnos, megtehetik hogy válogatnak...
2015. dec. 9. 17:45
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Vannak még hasonló korú ill 1-2 évvel fiatalabb normális lányok is akik most kezdenek el komolyabb párt keresni mint ahogy te is szóval nyugi nem maradsz le semmiről csak járj nyitott szemmel ;)
2015. dec. 9. 17:46
 3/21 anonim ***** válasza:
57%

Ne aggódj rengeteg normális lány van, aki hozzád hasonló okokból ugyanettől tart.

22 éves vagyok eddig volt egy 4 éves kapcsolatom és most egy 2 és fél, nagyjából 3 hónapig voltam egyedülálló.

2015. dec. 9. 17:47
 4/21 A kérdező kommentje:

Rendben, válogassanak.

De akkor az a mérce legyen tisztességes, ne az számítson, hogy jelen pillanatban ki a gazdagabb vagy kinek van nagyobb cm3-es autója, stb.

2015. dec. 9. 17:47
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy ebben a korban sokaknak van már hosszabb párkapcsolata, de azért nem jellemző, hogy ez végleges maradjon. Ha úgy lenne, ahogy gondolod, akkor rengeteg srác lenne egyedül. Persze, van olyan is, de nem több, mint amennyi magányos lány...
2015. dec. 9. 17:49
 6/21 anonim ***** válasza:
én is ezt tapasztaltam 4 év aktív párkeresésem alatt hogy aki tényleg normális nő az mind mind foglalt volt . de azért nem add fel sok sikert :)
2015. dec. 9. 17:49
 7/21 anonim ***** válasza:
#4 Mert te milyen mércét állítottál fel?
2015. dec. 9. 17:54
 8/21 opened paradise ***** válasza:

"Minden nő bolond"

Szóval ne félj :D

Amúgy senkinek se jön össze elsőre.

2015. dec. 9. 17:56
 9/21 A kérdező kommentje:

Mivel egyetemen tanulok, és nagyon sokat dolgozom rajta, hogy jó eredményeim legyen, akkor elvárom, hogy ne legyen buta. (nem kötelező nekem, hogy egyetemista legyen).

Legyen becsületes, ne akarjon átverni vagy kihasználni.

Lehessen vele beszélni, megbeszélni a gondokat vagy a problémákat. (ha vannak)

Viszonylag normális szülői háttér.

Persze, most vannak, akik röhögnek, mert nagy közhelyek írtam, de én ezt így is gondolom...

De ezenkívül sok van, de talán ezek a fontosak.

2015. dec. 9. 18:00
 10/21 anonim ***** válasza:

Mindenki bolond!Nem csak a nők,hanem ti is 8-as :D

Különben meg 26 év felett szoktak megállapodni,ne stresszelj rá erre szerintem.

2015. dec. 9. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!