Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak még, hogy rámtaláljon/megtaláljon az Igazi?
25 éves, egyetemi diplomával rendelkező, Erdélyben élő fiatalember vagyok. Második éve dolgozom tanítóként egy vidéki iskolában, amit nagyon szeretek, mivel mindig is gyerekekkel szeretttem volna foglalkozni. Igaz, egy kis problémát okoz a távolság az otthonom és a munkahelyem között (ingázás), de ezt leszámítva mindennel elégedett vagyok. Egy dolgot kivéve: még mindig nincs senkim. Ehhez hozzátartozik az is, hogy egy eléggé zárkózott ember vagyok, aki kerüli a nagy tömegeket, hétvégi bulizásokat; a munkahelyemen is inkább háttérember vagyok, mivel a kollégáimhoz képest kevesebb tapasztalattal rendelkezem. Ennek ellenére évek óta keresek már egy barátnőt, de valamiért soha nem sikerül. A családomban a rokonság, a baráti köröm, sőt, most már a kollégáim is egyre többet piszkál azzal, hogy miért nincs még nőm, illetve jönnek a különböző ötletekkel, ajánlataikkal (értsd: konkrét személyekkel), hogy ha én nem vagyok képes rá, akkor majd ők találnak nekem-kezdenek egyre idegesítőbbé váln
Csak tényleg segíteni akarók válaszoljanak, az idióta megjegyzésekből elegem van!
"Mit csináljak még, hogy rámtaláljon/megtaláljon az Igazi?"
disszidálj !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!