Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ez a duci nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a duci nőknél?

Figyelt kérdés

Rengeteg nő ír ki olyan kérdést hogy duci,kövér hol ismerkedjen miért nincs senkije stb...

Attól, hogy duci valaki még lehet vonzó szép akàr dekoratív is...bàr igaz sok férfinek nem jönnnek be a tulsulyos nök, de vannak akiknek kifejezetten bejön és ha àpolt vagy nőies csinos van egy tök jó személyiséged akkor nem akadàly az sem ha van rajtad felesleg...ha megvannak ezek még sincs senkid és ugy érzed ez miatt akkor mért nem teszel ellene???

Elhatàrozàs kérdése az egész és kitartàs kell hozzà màs nem...

Én is nő vagyok 165cm magam és 92kg-ról fogytam le...

Jelenleg 59 kg vagyok 8 hónap alatt igaz keservesen, szenvedéssel de sikerült megszereznem azt az alakot amire mindig is vàgytam...

Ducin is tetszettem sok férfinek ebből nekem nem voltak problémàim sosem , hogy nem talalok pàrt magamnak igaz nehezebb volt ismerkednem úgy mert alapból feszélyezett hogy duci vagyok és mi van ha nem tetszem neki...de mindig talàltam olyat akinek tetszettem és megfogtam őt valamivel...a fogyókúràmat megelőző fél évben voltam szingli akkor merült fel bennem is ez a kérdés, hogy mi van ha ezért nincs pàrom és gondoltam több esélyem lenne vékonyabban csinosabban... egyszerűen nem éreztem màr jól magam a bőrömben ezért eldöntöttem a fejemben, hogy lekell fogynom meg is történt...

22 éves koromban kezdtem el az egeszet mire betöltöttem a 23.élet évemet màr leadtam 33kgot azóta is tarom a súlyom most 25 éves vagyok van pàrom akivel màsfél éve együtt vagyunk egy éve együtt élünk és tervezzük a gyereket is màr...

Tehàt,a lényeg az ha úgy érzed, hogy nem megy így hogy duci vagy akkor tegyél ellene és elfogod érni a céljaidat az élet minden terén...

Ha nem teszel ellene nem fog vàltozni semmi...

2015. dec. 8. 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy hülyeség,hogy ducin nem talál párt magának senki.Inkább azért nem jön össze,mert aki molettebb bebeszéli magának,hogy "áh úgy sem kellek senkinek sem..." aztán a kisugárzása is olyan lesz.Sok molettebb csajt ismerek,nekik van a legnagyobb sikerük a férfiak terén.:) Lehet ma a vékony nő az ideál,de a pasiknak tudatalatt is a "van mit rajta fogni" tipus jön be.Hogy miért? Mert a termékenységgel lehet ezt összekötni.Gondoljunk a milói Vénuszra.Ez volt az ideál az őskorban...vajon miért?:)

Persze vannak kivételek...de ha megfigyeljük a legtöbb feleség ducibb.

(Különben én 45-46 kiló vagyok,tehát nem magamat szeretném jobbnak feltűntetni)

2015. dec. 8. 12:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Willendorfi vénuszt akartam írni...
2015. dec. 8. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudod,30-40 kg sulyfelesleg màr nem molett hanem tulsulyos...a termékenységről meg annyit ha valaki elhizott nagyobb az esélye a nőgyógyàszati meddőségi betegségekre...és nem beszéli be magànak van abban valami hogy azért nem kell senkinek mert kövér...persze lehet párt talàlni igy is de nehezebb hiàba csinos nöies stb...tudom hogy igy vekonyabban nekem is sokkal könyebb volt az ismerkedés...
2015. dec. 8. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kérdezőnek, hogy elérted a célodat! Az első válaszolónak is igaza van valamilyen szinten, de a molett nők jönnek be a férfiaknak, és nem a túlsúlyosak!
2015. dec. 8. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:
És ez mégis ki a tökömet érdekel? Nincsenek barátaid akivel ilyeneket megbeszélj??
2015. dec. 8. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem fognak tenni ellene mert a legtöbb ember lusta, és a kisújját sem képes mozdítani azért hogy elérjen valamit. Sokan még akkor sem tesznek semmit mikor tudják hogy ez igy nem jó, mert egyszerűen nincsen akaraterejük.

Neked kifejezetten örülök hogy sikerült, és azt kívánom tartsd is meg e jó szokásod hogy teszel a dolgokért.

2015. dec. 8. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:

A Willendorfi vénusz nem kövér, hanem túl vannak hangsúlyozva rajta a termékenységhez kötődő külső jegyek. Nagy mellek, széles csípő, stb.

A kérdésre válaszolva általában azok a nők, akik "ducinak vagy molettnek" írják magukat szimplán csak dagadtak. Sajnos ez az igazság fölösleges szépíteni. A duci és a molett azt jelenti, hogy valaki alapból nagyobb termetű, akár magasságra is és kicsit teltebb, néhány kiló plusz súlyfeleslege van. A súly eloszlás viszont mindennél fontosabb, általában a férfiaknak azok a "duci, molett" nők tetszhetnek akiknél egyenletesen oszlik el a súlyfelesleg. De a legtöbb magát ilyennek író nő legtöbbször tényleg brutális méretű és ráadásul nagyon torz módon, az igényeik meg ugyanúgy a plafont verdesik. Nem lenne olyan probléma a kinézetükkel, ha mellé a személyiségük nagyobb részt kompenzálni tudná, de sajnos nem így van legtöbbször.

2015. dec. 8. 16:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezzel nem teljesen értek egyet.

Van, akire szépen rakódik a súly, ha van is mondjuk egy kis tokája, lesz szép nagy melle, feneke stb. Szóval nézhet ki egy ilyen nő nagyon gusztusosan is.

Nos én szimplán elhízottnak nézek ki plusz kilókkal. Átlagos mellű (B/C között) vagyok akárhány plusz kiló is van rajtam, nincs nagy változás ebben. Ellenben a karom megvastagszik, az amúgy is kerek arcom még jobban kikerekedik, és nagy tokám lesz. Egyáltalán nem vonzó!

De tény, hogy önbizalommal be lehet vonzani férfiakat. Viszont nekem az önbizalmat a jó kinézet is adja, így amikor vékony vagyok/voltam nagyobb is az önbizalmam, több férfi bevonzok. De őszintén... csak a pasik miatt nem fogok lefogyni.

2015. dec. 9. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!