Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire kelendőek a duci nők, vagy ha nem akkor ő ezt miért mondja magáról?
Na várjunk, egy 170 centis ember, legyen férfi vagy nő, ha már 1 mázsát nyom, akkor nem duci, hanem kőkeményen túlsúlyos. A duci az, akin 4-5 kiló felesleg van, nem pedig közel 30.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: elképzelhető. Az idők során rengeteg féle ideális női testalkat volt, az egészen soványtól elkezdve, az eszméletlenül kövérig bezáróan, míg a ideális férfi testalkat nagyjából mindig ugyan az volt. Ebből az következik, hogy a férfiak szemében sokkal több fajta női testalkat esik bele úgymond az ideális tartományba, szóval esélyes, hogy a szóban forgó nő is ilyesmi lehet. Ha nem hiszel nekem kezdj el szépségidol nőket keresni. Találsz majd kicsit és nagyot, soványt és elhízottat, csupaszt és szőröset, szóval sokfélét, ezek pedig azért léteznek, mert van kereset rájuk, ergo sok férfi vonzónak találja őket. Dagadt vagy nagyon vékony férfi szépségidolt nem fogsz találni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs rájuk kereslet, mert senki vagy csak nagyon kevesen találják vonzónak őket. Fogd úgy fel az egészet, mint a piacot. Ha van kereslet sült szöcskés kekszre, akkor azt gyártani fogják, hisz lesznek majd olyanok, akik fizetnek érte, ergo megéri árusítani. Valami ilyesmi a helyzet a kövér nőkkel. Van rájuk kereslet, ezért nekik megéri kövérnek lenni, mert a mellékelt ábra szerint sok olyan férfi van, akinek így is tetszenek.
Én nem akarok megbántani senkit, meg beleszólni más ízlésébe, de leírom a véleményem.
90-100 kg, fôleg egy nônél nem duci. Hanem kövér. Túlsúlyos.
Ez az állapot nem természetes, és egészségtelen. Miért lenne vonzó valami, ami egészségtelen? Aki így el van hízva, az valószínûleg semmit sem sportol, amire ugye szüksége van az emberi testnek.
Nem arról beszélek amikor egy csajon van mit fogni, kicsit husis, és kerekebb, mert az még tud vonzó, és szexi lenni.
És azt se mondom, hogy sportôrült, kisportolt testû görög félistennek, vagy fitness modell kinézetû csajnak kell lenni, mert nem. De a 90-100 kg már sok.
Az én példám: srácként 187cm-vel és 85 kg-mal már eléggé duci, pocakos voltam. Aztán elkezdtem keményn sportolni, leadtam vagy 15 kg zsírt, és felszedtem 5 kiló izmot. Így vagyok 187 cm 75 kg srácként, ráadásul még ezzel sem vagyok sovány, meg hasonlók.
Szóval a 100kg sok lesz egy csajnak.
A csaj meg szerintem, akivel beszélgetsz egy tipikus, beképzelt, dagadt pîcsa.
Persze ôt így is megdugja valaki, de egy túlsúlyos férfit le se szarnának.
Elôzô voltam.
Duci az 10kg plussz.
Akin 4-5kg van plusszba, az átlag súlyú.
Most egy 170cm 60kg-s csaj arányosan elosztva duci lenne? Mert azon már van 4-5kg...
Vannak, akiknek tetszenek.
Én is ismerek ilyen ducibb nőt, akinek magas, izmos, sportos, jóképű férje van és a nő mindig duci volt, nem a házasság alatt hízott meg. Látszik rajtuk, hogy imádják egymást.
Azt viszont túlzásnak tartom, hogy minden második pasi őt akarja, mert azért még mindig a vékonyabb alkat a népszerűbb nagy általánosságban.
Hacsak nem annyira jó a szövege, lehengerlő az egyénisége, hogy már ezzel sok férfi érdeklődését felkelti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!