Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magassarkú cipőket hordjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magassarkú cipőket hordjanak a nők szerintetek inkább?

Figyelt kérdés
Már nem tudom hányadik pasi mondta illetve írta nekem, hogy az öltözködés fontos és kiváltképpen a magassarkú cipők legyenek a nőknek, ez fő elvárásuk. Eddig nem éreztem, hogy ez ilyen lényeges lenne, vagy attól szebb lennék..
2015. dec. 3. 22:43
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:

Idéznél azokból a hozzászólásokból, amik ezt támasztják alá? És utána azokból, amik nem? Csak a szövegértés kedvéért.

Én olyat olvastam pl, hogy 2*150m magassarkúban sétálás esetén már nem is neki való lenne az a pasi, akivel van. Szánalmas!

2015. dec. 4. 19:06
 22/42 anonim válasza:
A 17-es antinőre céloztam az előbb.
2015. dec. 4. 19:08
 23/42 anonim válasza:
És be ne magyarázza már nekem, hogy egy esküvőre, ami vacsival együtt kb 10 óra, magassarkút vesz, de egy moziba nem sétálna be vele, mert az már túl sok. Vicc.
2015. dec. 4. 19:11
 24/42 anonim ***** válasza:

Te mit szívsz, 53%?

Antinő? Szóval egy nő nőiességét a cipősarok mérete adja? És a te férfiasságodat mi adja? Nyilván nem az eszed.

Egy esküvőre illik kiöltözni, szoknyához, ruhához pedig magas sarkút szokás venni.

Moziba kiöltözni opcionális, nyugodtan mehetsz farmerben, sportcipőben.

Azon kívül felvetettük, hogy aki gyalog jár annak azért körülményes dolog magas sarkúban bebotladozni, nekem csak a buszmegálló negyed óra gyalog, járda félútig nincs is. Hát fog a fene magas sarkúban menni bárhova is. Egy esküvőre többnyire nagyobb tömeg meg kocsival. Ha a pasinak nincs autója amivel furikázza a lányt, ne is várjon el magas sarkút. Neked is csak a szád jár, vegyél fel egy tűsarkút és mászkálj benne odakinn terepen egy kicsit. Aztán meglátod, mit vársz el.

2015. dec. 4. 19:40
 25/42 anonim ***** válasza:
Én csak 151cm magas vagyok és engem szokott zavarni, hogy ekkora maradtam, valóban használom magasságkompenzálásra a magassarkút, nagyon ritkán vagyok teljesen lapos cipőben, 5-6 cm az átlag (szinte bárhova), 8 cm a max, de időjárás és alkalomfüggő is, viszont nagyon odafigyelek a cipő fazonára, kialakításra, saroktípusra. Vannak nagyon kényelmes magassarkú cipők is, nem mind az. Nekem a lábam is picike, szóval már eleve kevés a válogatási lehetőségem, de amit megveszek, az jó, a lábam meg kiválóan érzi magát, erős, egészséges, bírom a strapát, sokaknál sokkal jobban.
2015. dec. 4. 20:27
 26/42 anonim ***** válasza:
Nekem viszont torkos a lábam, így a lábujjaim összenyomordnak a magas sarkúban és vizesedik is a lábam ha sokat állok benne.
2015. dec. 4. 20:37
 27/42 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy fura egy teljesen lapos cipő, némelyiknek olyan a kialakítása, hogy úgy érzem, hátrafelé dőlök benne, szóval a cipőim többségének magasabb a sarokrésze, mint az orr része. Úgy kényelmes. De olyan hülye divatok és fazonok voltak és vannak mostanában, hogy nem egyszerű igazán jó cipőt találni. Én is sokat keresgélek (35-ös lábbal különösen), de megéri, még akkor is, ha egy kisebb túrával felér és lejárom a lábam, mire találok egyet. Ritkán veszek cipőt, de muszáj, hogy még addig szerezzek be utánpótlást, mikor még nem ment teljesen szét az előző. Különben nagy bajban lennék. :-)

Valamennyire mindenkinek vizesedik a lába, ha jobban igénybe van véve, de nekem azért olyan gondom nincs, hogy emiatt teljesen laposra kellene váltanom.

2015. dec. 4. 20:54
 28/42 anonim ***** válasza:
tőlem pedig a 175 centis magasságommal abszolút nem elvárható a magassarkú (bár szoktam hordani) :D
2015. dec. 4. 23:19
 29/42 anonim ***** válasza:
47%

Az "antinő" vagyok. Kérlek, mutasd meg, én hol írtam, hogy azért nem veszek fel magassarkút, mert nem akarok benne sétálni. Ugyanis ha már rám célzol, akkor ne más szövege alapján tedd.

Én azért nem hordok magassarkút, mert nem az én stílusom. Bő pulcsis, farmeros, bakancsos típus vagyok. Azt sem értem, hogy neked ezzel mi bajod, nyilván ha a te barátnőd lennék, már nem lennék, mert neked nem ez jön be, de számomra (és a párom számára) nem a magassarkú jelenti a nőiességet, sőt, még csak nem is az öltözködés. Talán egyszer te is túllépsz a külsőségeken.

Egyébként csak halkan jegyzem meg, ha megtudnád, miket viselek néha egy-egy buliban, vagy akár a hálószobában, bizony irigykednél a párom "antinőjére", aki randira bakancsban megy. :)

2015. dec. 5. 18:49
 30/42 anonim válasza:
Az ágyban a bő pulcsi helyett egy kinyúlt póló is szóba jöhet? Irigykedik a bal.asz pasidra a rosseb, az én párom civilben is és az ágyban is vadító. Te meg szerintem egy túlsúlyos malac vagy. Képet nehogy mutass, nem akarok hányni!
2015. dec. 5. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!