Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magassarkú cipőket hordjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magassarkú cipőket hordjanak a nők szerintetek inkább?

Figyelt kérdés
Már nem tudom hányadik pasi mondta illetve írta nekem, hogy az öltözködés fontos és kiváltképpen a magassarkú cipők legyenek a nőknek, ez fő elvárásuk. Eddig nem éreztem, hogy ez ilyen lényeges lenne, vagy attól szebb lennék..
2015. dec. 3. 22:43
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Eddig egy pasi sem mondott nekem ilyet, pedig én picike vagyok, és ha úgy van, a magasságom kompenzálására hordok is. :-D
2015. dec. 3. 22:56
 2/42 anonim ***** válasza:

Mindenki azt visel amit szeretne.

A magassarkú cipő pont arra való, hogy szebbnek tűnjön benne a női láb. És igazán szexi viselet. :)

De abba gyere hegyet mászni amikor kirándulunk...

2015. dec. 3. 23:12
 3/42 anonim ***** válasza:
69%

A magas sarkú hosszú távon tönkre teszi a lábat és nagyon egészségtelen dolog. És kényelmetlen is ha az ember mondjuk gyalog megy valahová.

Igen, kétség kívül szép dolog, alkalomra mindenképp felveszem, de hogy őszinte legyek, hiába vagyok kicsi, nincs kedvem a férfiakért tönkrevágni a lábaimat. (arról nem is beszélve hogy akinek kicsit torkosabb a lábfeje, még rosszabb helyzetben van.)

2015. dec. 3. 23:12
 4/42 anonim ***** válasza:
10%
"A magas sarkú hosszú távon tönkre teszi a lábat és nagyon egészségtelen dolog. És kényelmetlen is ha az ember mondjuk gyalog megy valahová." - Ezek szerint rajtad még nem volt igazán jó fazonú magassarkú. :-)
2015. dec. 3. 23:16
 5/42 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a magassarkú cipőt egy lányon nem, a kopogása is idegesít, és alkalmatlan a normális járásra. Számomra egy túrabakancsban a legszexibb egy női láb. ;)
2015. dec. 3. 23:19
 6/42 anonim ***** válasza:
Inkább burkát hordjanak: [link]
2015. dec. 3. 23:21
 7/42 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de az oldalon már annyian kérdezték privátban, hogy hordok e tűsarkút. Vagy csak ezen az oldalon vannak ilyen fétisesek?

A magassarkú amúgy kiemeli a lábakat és a feneket, szerintem csak ezért rajonganak a pasik annyira a magassarkúkért.

2015. dec. 3. 23:28
 8/42 anonim ***** válasza:
Hordja az aki elvárja:)
2015. dec. 4. 01:24
 9/42 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyen pasikat szard le nagy ívből ha valakinek tetszel vagy szeret nem a cipőd ,öltözködésed miatt teszi.
2015. dec. 4. 01:27
 10/42 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem aki 160centinél kisebb az csak magassarkút vagy platformost hordjon,már csak azért is hogy kicsit több önbizalma legyen,hogy nem 1kertitörpe!
2015. dec. 4. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!