Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezt csinálni a férfiaknak?
Nem értem miért nem lehet normális módon ismerkedni. Miért van az, hogy a pasi egyből a dugást erőlteti?
Rögtön az első randin, mondván ha lesz szimpátia ezt meg azt csinálunk.
De minek előre ilyesmit eltervezni? Egyáltalán nem tartom normális dolognak az első randin szexelni akkor se ha nem vagyok már 20 éves.
Van valami tapasztalatotok erről?
#19:
Ember függ valóban, de tapasztalataim szerint korosztály függő is. A nők is eljutnak egy bizonyos kor és tapasztalat után oda, ahova #18-as. Nem attól függ egy kapcsolat tartóssága, hogy mikor fekszünk le. Sőt valóban egy jó szex meg is tud fogni (volt már szexkapcsolatból komoly kapcsolatom).
Ezen felül meg volt olyan is, hogy semmit nem akartam a nőtől, csak azt éreztem, hogy meg KELL kapnom, le kell fektetnem, mert az életemben kell, hogy egy ilyen nővel szexeljek egyszer ... És ebbe fektettem több hónap "munkát", várakozást, holott semmi mást nem akartam, mint egy szexet vele.
#23:
Gondolkodj el rajta, hogy miért ilyen férfiakat fogtál ki :-P
#22-esnek van igaza ;-) ... Nem drága egy vacsora, nem fogdosom randi alatt a nőt, nem ecsetelem, hogy mit fogok csinálni vele.
Kulturáltan, nem tolakodóan szórakoztatom, elbűvölöm, leveszem a lábáról. Aminek az a vége, hogy természetesen egy szexel fejeződik be a randi, mert addigra ő is úgy fogja akarni ;-)
Még mindig a sokat válaszoló 41 éves férfi ;-)
Érdekes, hogy ezt körülöttem csak azoktól a lányoktól hallom akik amúgy nem jók többre.
Aki normális és szép is attól nem csak szexet akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!