Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ezt csinálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezt csinálni a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Nem értem miért nem lehet normális módon ismerkedni. Miért van az, hogy a pasi egyből a dugást erőlteti?

Rögtön az első randin, mondván ha lesz szimpátia ezt meg azt csinálunk.

De minek előre ilyesmit eltervezni? Egyáltalán nem tartom normális dolognak az első randin szexelni akkor se ha nem vagyok már 20 éves.

Van valami tapasztalatotok erről?

2015. dec. 3. 14:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
44%

#19:

Ember függ valóban, de tapasztalataim szerint korosztály függő is. A nők is eljutnak egy bizonyos kor és tapasztalat után oda, ahova #18-as. Nem attól függ egy kapcsolat tartóssága, hogy mikor fekszünk le. Sőt valóban egy jó szex meg is tud fogni (volt már szexkapcsolatból komoly kapcsolatom).

Ezen felül meg volt olyan is, hogy semmit nem akartam a nőtől, csak azt éreztem, hogy meg KELL kapnom, le kell fektetnem, mert az életemben kell, hogy egy ilyen nővel szexeljek egyszer ... És ebbe fektettem több hónap "munkát", várakozást, holott semmi mást nem akartam, mint egy szexet vele.

2015. dec. 3. 15:32
 22/30 anonim ***** válasza:
#18-as vagyok. Annyit fűznék még ehhez az egészhez, hogy nem kell ezen az egészen annyit gondolkodni. Bár olyan idős nem vagyok ( 29 éves ), és nincs olyan nagy élet tapasztalat mögöttem, nem sérültem még férfi miatt olyan szempontból, hogy megfektetett majd elhagyott, de szerintem ezt sok nő túl misztifikálja. Volt olyan pasi a szingli napjaimban, aki már fél óra után a kezét a fenekemre rakta volna, vagy csak arról beszélt, hogy ő hogyan csinálja. Akkor egyértelmű mit is akar. Nem is kell az ilyennel foglalkozni. De én nem általánosítanék, hogy egyből a dugást akarja. Ha elindul a beszélgetés, jól érzitek magatokat, vacsiztok egyet, poénkodtok, majd az este úgy alakul , hogy lefekszetek, akkor valahol teljes volt a nap. És innen ő dönt, hogy mit akar. Oké, biztos vannak seg*fejek, de nem gondolom tényleg, hogy ez általános dolog lenne. Ha meg véletlen belefutsz egy ilyenbe, akkor próbáld úgy elkönyvelni, hogy legalább volt egy jó estéd. Szerintem abban van a titok, hogy ha egyértelmű mit akar szimplán hajtsd el, ha nem, adj neki esélyt, mert ebből bármi lehet. Attól nem vagy rossz, vagy olcsó, mert ilyen megesik veled. De természetesen akinek idő kell azt is megtudom érteni. :) Lehet ebből a szempontból "férfias"-an gondolkodom , de ha éreztem, hogy én ezt a férfit akarom, és valami nagyon vibrál, én sem bírok várni. :))))
2015. dec. 3. 15:51
 23/30 A kérdező kommentje:
Vibrálásról valahogy egy esetben sem volt szó részemről. De amikor az ember egy kávézóban (a vacsi ma már drága, felejtős kategória) elkezd beszélgeti, még totál ideges vagyok és közben a combom fogdossa miközben ecseteli mit is fog velem csinálni 2 óra múlva, hát nem tudom. És az a helyzet, hogy hasonlóba futottam igen sokszor. Végighallgattam, hogy a puding próbája az evés, ugyanazt amit itt leírtak, akkor nem lesz 2. randi.. stb., stb. Ezek után egyetlen dologra vágytam, mielőbb az autómba ülni és hazahúzni.
2015. dec. 3. 15:58
 24/30 anonim ***** válasza:
#22-es vagyok. Kedves kérdező, akkor ebből egyértelmű..Mert amiről én beszélek, ott együtt töltünk egy szép napot/estét, és ha jön a pillanat, akkor jön. De nem azért mert már 2 perc után a bugyimba rakná a kezét. Ez a seg*fej kategória, amiről beszélek. Egy úriember nem beszél 2 perc után a szexről, és nem mondd pláne ilyet amiket írtál.
2015. dec. 3. 16:03
 25/30 anonim ***** válasza:
46%
Én nem erőltetném a szexet ilyen hamar, viszont nekem még randira se adnak esélyt a nők. 22F
2015. dec. 3. 16:06
 26/30 anonim ***** válasza:

#23:

Gondolkodj el rajta, hogy miért ilyen férfiakat fogtál ki :-P

#22-esnek van igaza ;-) ... Nem drága egy vacsora, nem fogdosom randi alatt a nőt, nem ecsetelem, hogy mit fogok csinálni vele.

Kulturáltan, nem tolakodóan szórakoztatom, elbűvölöm, leveszem a lábáról. Aminek az a vége, hogy természetesen egy szexel fejeződik be a randi, mert addigra ő is úgy fogja akarni ;-)

Még mindig a sokat válaszoló 41 éves férfi ;-)

2015. dec. 3. 16:07
 27/30 anonim ***** válasza:
93%

Érdekes, hogy ezt körülöttem csak azoktól a lányoktól hallom akik amúgy nem jók többre.

Aki normális és szép is attól nem csak szexet akarnak.

2015. dec. 3. 16:37
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, jól választani tudni kell. Nem a víz a h.ülye, ha a kacsa nem tud úszni...
2015. dec. 3. 18:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például az izgat fel, ha egy pasinak van intellektusa és humorérzéke, és ha olyan igazi jó beszélgetéseink vannak. Ez pedig fél óra kávézgatás után nem derül ki. Több idő kell, utána viszont nagyon meg tudom kívánni.
2015. dec. 3. 22:58
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer. Tanulságos volt.
2015. dec. 4. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!