Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell ezt csinálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezt csinálni a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Nem értem miért nem lehet normális módon ismerkedni. Miért van az, hogy a pasi egyből a dugást erőlteti?

Rögtön az első randin, mondván ha lesz szimpátia ezt meg azt csinálunk.

De minek előre ilyesmit eltervezni? Egyáltalán nem tartom normális dolognak az első randin szexelni akkor se ha nem vagyok már 20 éves.

Van valami tapasztalatotok erről?

2015. dec. 3. 14:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
28%
Na igen, nem vagyunk egyformák. Én pl. az utcán is, amikor szembe jön egy nekem valamennyire is tetsző csaj, rögtön azt próbálom elképzelni, milyen lehet mikor alattam fekszik... Amúgy meg volt olyan randim, ahol egyből volt szex, és fél évig tartott a kapcsolat. Volt olyan is, ahol a csaj kijelentette, hogy három hónapig nincs szex. Nos, az alatt az idő alatt elintéztem máshol, aztán a három hónap után, miután meglett a csaj, vége is lett a dolgonak. És volt olyan is, amikor szándékosan nem akartam lerohanni a lányt, pedig nagyon tetszett (talán épp ezért), és aztán töketlenségemre hivatkozva hagyott ott. Azóta is nagyon bánom... Szóval mi is a jó megoldás???
2015. dec. 3. 14:28
 12/30 anonim ***** válasza:
27%

#5:

Ellenkezőleg :-P Sok nő is így gondolja: ők a nem ostobák, hanem a szexuálisan kinyílt, felvilágosult, nem álszenteskedő fajta ;-)

2015. dec. 3. 14:28
 13/30 anonim ***** válasza:
57%
Ne 18-20éves recskakirályokkal randizz hanem egy igazi férfival!!!
2015. dec. 3. 14:48
 14/30 anonim ***** válasza:
63%

Úgy kellett volna kiirnod a kérdést miért kell ezt csinálni a fiatal fiúknak!

Mert ezek nem férfiak

2015. dec. 3. 14:57
 15/30 A kérdező kommentje:

Igazatok van, talán prűd és álszent vagyok.

Nem vagyok az a típusú nő, aki nem élvez egy együttlétet egy férfival, mert ha ez lenne, nem írtam volna ki a kérdést. Mert szexelni sokféleképpen lehet:-)

2015. dec. 3. 15:03
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
Vannak még olyan nők, akiknek az az igazi, ha szeretkezik azzal a férfival, akivel szeretik egymást. Kellenek hozzá az érzelmek is, hogy ne csak "üres szex" legyen. Érzelmekkel sokkal jobb. És van az a férfi, aki szintén így gondolkodik, én legalábbis találtam! :) Addig nem is érdemes megállni, míg ilyen férfit nem találsz. Aki rögtön meg akar d*gni, az értéktelen, és amelyik lány hagyja magát, az is...
2015. dec. 3. 15:11
 17/30 anonim ***** válasza:
32%

#16:

Nem gondolom, hogy ha én első-második randin szexelek, attól az üres szex lenne és nem lenne mögötte érzelem :-P

Egy jó kapcsolathoz kell, hogy egy hullámhosszon legyünk, hasonló értékrenddel, stb. De kell hozzá a jó szex is. Jó szex összeszokott partnerrel van általában (bár van rá bőven ellenpélda is). Viszont a megismerést számomra a szexben való megismerés is jelenti. Ugyan úgy, ahogy randik, beszélgetések alkalmával megismerem a lelkét és a gondolatait is, ugyan úgy a testét is megismerem. És szex közben a legkitárulkozóbb, legőszintébb az ember (akár férfi, akár nő). Ezért egy párkapcsolat kialakítása során a szex és a párom szexualitásának megismerése számomra ugyan annyira fontos, mint, hogy minden egyéb téren is megismerjem.

(#1 és #12 voltam; 41/F)

2015. dec. 3. 15:19
 18/30 anonim ***** válasza:
72%
3 párkapcsolatom volt, mindegyik években mérhető. A férjemmel 28.-án találkoztunk, 29.-én lefeküdtünk...ennek már 6 éve. Ha egy férfi kapcsolatot akar, akkor akar. Nem az számít, hogy 3 hónapot vár, vagy 1 napot.. Ha meg csak szexet akar, akkor az úgyis látszik rajta. Ri*bancozzatok le ez miatt. Lehet nekem volt szerencsém mind a hárommal ezzel kapcsolatosan. A legtöbb férfinak a szex nagyon fontos dolog. Ha erősen működik a kémia, jó veled az ágyban , az is közre játszik abban, hogy maradni akar. De mint mondtam, az érződik, ha valaki csakis kizárólag szexet akar. Nincs erre egy előre megírt szabály...
2015. dec. 3. 15:23
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek, hogy a szex is nagyon fontos. De pl nekem először a másik lelkét kell megismernem, kicsit "föloldódni" egymás előtt, megvárni, míg lesznek érzelmek is, úgy valahogy sokkal szenvedélyesebb, jobb a testiség is. Szerintem ezzel a nők többsége így van, bár lehet, ez emberfüggő. :)
2015. dec. 3. 15:24
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én azt gondolom, minden két embertől függ. De eddig egyetlen egyszer sem éreztem azt, hogy a szokásos bájcsevegésen túl bármi olyan vonzalom lenne ami egyből az ágyba taszítana.Lehet velem, lehet a másikkal volt a hiba. Így aztán azt hiszem egyikből sem lett volna utána kapcsolat.

36/N

2015. dec. 3. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!