Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezt csinálni a férfiaknak?
Nem értem miért nem lehet normális módon ismerkedni. Miért van az, hogy a pasi egyből a dugást erőlteti?
Rögtön az első randin, mondván ha lesz szimpátia ezt meg azt csinálunk.
De minek előre ilyesmit eltervezni? Egyáltalán nem tartom normális dolognak az első randin szexelni akkor se ha nem vagyok már 20 éves.
Van valami tapasztalatotok erről?
#5:
Ellenkezőleg :-P Sok nő is így gondolja: ők a nem ostobák, hanem a szexuálisan kinyílt, felvilágosult, nem álszenteskedő fajta ;-)
Úgy kellett volna kiirnod a kérdést miért kell ezt csinálni a fiatal fiúknak!
Mert ezek nem férfiak
Igazatok van, talán prűd és álszent vagyok.
Nem vagyok az a típusú nő, aki nem élvez egy együttlétet egy férfival, mert ha ez lenne, nem írtam volna ki a kérdést. Mert szexelni sokféleképpen lehet:-)
#16:
Nem gondolom, hogy ha én első-második randin szexelek, attól az üres szex lenne és nem lenne mögötte érzelem :-P
Egy jó kapcsolathoz kell, hogy egy hullámhosszon legyünk, hasonló értékrenddel, stb. De kell hozzá a jó szex is. Jó szex összeszokott partnerrel van általában (bár van rá bőven ellenpélda is). Viszont a megismerést számomra a szexben való megismerés is jelenti. Ugyan úgy, ahogy randik, beszélgetések alkalmával megismerem a lelkét és a gondolatait is, ugyan úgy a testét is megismerem. És szex közben a legkitárulkozóbb, legőszintébb az ember (akár férfi, akár nő). Ezért egy párkapcsolat kialakítása során a szex és a párom szexualitásának megismerése számomra ugyan annyira fontos, mint, hogy minden egyéb téren is megismerjem.
(#1 és #12 voltam; 41/F)
Köszönöm a válaszokat!
Én azt gondolom, minden két embertől függ. De eddig egyetlen egyszer sem éreztem azt, hogy a szokásos bájcsevegésen túl bármi olyan vonzalom lenne ami egyből az ágyba taszítana.Lehet velem, lehet a másikkal volt a hiba. Így aztán azt hiszem egyikből sem lett volna utána kapcsolat.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!