Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találkoztam még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkoztam még egy rendes lánnyal sem ebben a városban (Budapest)?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Hmmmmmmmm, talán azért nem találtok magatoknak Pesten barátnőt, mert ennyire felszínesek vagytok és ennyire általánosítotok :)))
2015. nov. 30. 22:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Szerintem eleve nagyon rosszul állnak hozzá a nők.

Ha kis valami nem tetszik nekik a férfiba, akkor nem adnak neki lehetőséget, hogy jobban megismerjék.Így nem lehet ismerkedni.

2015. nov. 30. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Mármint ti nem tudtok ismerkedni. Mi attól még minden további nélkül. ;)
2015. nov. 30. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
36%
Nem érdemled meg, hogy találkozz ilyennel, mert nem vagy rendes ember.
2015. nov. 30. 23:15
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg veled van a gond, én normális párkapcsolatokat látok magam körül.
2015. nov. 30. 23:33
 16/17 anonim ***** válasza:
61%

6osnak-Budapest a turik városa is egyébként és sok nő itt is vásárol meg a leárazásokkor az olcsóbb cuccokat. Túlköltekező nők? ahhoz pénz is kell.:D

Én pl. mindig a praktikus dolgokat próbálom venni,nem követem egyáltalán a divatot. Nem tudnak lázba hozni az ilyen tárgyakkal..azt bárki meg tudja venni, ha éppen olyan helyzetbe kerül..:)

2015. dec. 1. 00:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Budapesten lakom én is és tény, hogy sok a sz.r ember, de nem mindenki ilyen. Akik nem járnak a fővárosba tanulni vagy dolgozni hosszútávra, olyan mintha kicsikét jobb lenne az értékrendjük nem darálta be őket ennyire ez a felszínes, látszatok szerint élő, beképzelt embertömeg. Ennek ellenére nem kell általánosítani, mindkét oldalt vannak parasztok nem szűrhető ennyiből.
2015. dec. 1. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!