Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a magányos 19 éves szűzfiú betegség?
Már kezdem feladni a reményt, na most nem akarom túlragozni ezt a nagymindenséget, de a külsőmmel semmi gond. Sport, tanulás, csak valahogy a magánéletem.....
Eddig még nem voltam lánnyal, se csók se ölelés (anyámat leszamitva) Ami sztem durva , hogy a fenébe :Dd de ilyen is létezik. Lényeg a lényeg minden a helyén van velem , embere válogatja jól nézek ki , de a lányoknál nem jutok sehova (nem is próbálkozom mert edzés-edzés).
Ha van is valami nincs közös téma, az utóbbi 4 évben eléggé beleőrültem egy sportba, azt űzöm manapság is, fogom majd tanulni a jövőben. Semmi diszkó semmi pia, haveri összejövetelek a kondiban, aztán egy közös fehérjeturmix ivás edzés után :Dd azt nagyjából ennyi a társasági életem a versenyeken kívül.
Eléggé beszűkült a világom? :(
Ajj segítsetek :Dd nem akarok szüzen meghalni!
19f
Gyakori sajnos... Egyre gyakoribb...
Én 24 évesen vagyok szűz...
srácok én is szűz vagyok én is kefélnék de miért lenne ez betegség? komolyan itt tartunk???
járjatok már nyitottabb szemmel az élet nem csak szexről szól. mondom ezt úgy hogy nekem is hiányzik már..
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!