Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gyakori a magányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a magányos 19 éves szűzfiú betegség?

Figyelt kérdés

Már kezdem feladni a reményt, na most nem akarom túlragozni ezt a nagymindenséget, de a külsőmmel semmi gond. Sport, tanulás, csak valahogy a magánéletem.....

Eddig még nem voltam lánnyal, se csók se ölelés (anyámat leszamitva) Ami sztem durva , hogy a fenébe :Dd de ilyen is létezik. Lényeg a lényeg minden a helyén van velem , embere válogatja jól nézek ki , de a lányoknál nem jutok sehova (nem is próbálkozom mert edzés-edzés).

Ha van is valami nincs közös téma, az utóbbi 4 évben eléggé beleőrültem egy sportba, azt űzöm manapság is, fogom majd tanulni a jövőben. Semmi diszkó semmi pia, haveri összejövetelek a kondiban, aztán egy közös fehérjeturmix ivás edzés után :Dd azt nagyjából ennyi a társasági életem a versenyeken kívül.

Eléggé beszűkült a világom? :(

Ajj segítsetek :Dd nem akarok szüzen meghalni!

19f

2015. nov. 22. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
nyugi nem fogsz :D
2015. nov. 22. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
20 éves korodra kinövöd, addigra nem leszel 19 éves szűz.
2015. nov. 22. 22:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Gyakori sajnos... Egyre gyakoribb...

Én 24 évesen vagyok szűz...

2015. nov. 22. 22:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg az a baj akármilyen kiscsaj nem lenne jó :D úgy az igazival fekudnek le szivesen amiről tudom hogy nincs de na :Ddd álmodozni lehet azért van
2015. nov. 22. 22:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Én még 29 évesen is szűz vagyok. Mondjuk azért, mert alacsony vagyok és ocsmány, és így egy lány sem képes vonzódni hozzám, pedig rengeteg lánynál próbálkoztam már, és nekem bármilyen lány megfelelne. De egyiknek sem jövök be.
2015. nov. 23. 07:27
 6/10 anonim ***** válasza:

srácok én is szűz vagyok én is kefélnék de miért lenne ez betegség? komolyan itt tartunk???

járjatok már nyitottabb szemmel az élet nem csak szexről szól. mondom ezt úgy hogy nekem is hiányzik már..

20f

2015. nov. 23. 08:28
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
41%
Milyen betegség? Az, hogy nem kapsz puncit kérésre, az nem betegség :D
2015. nov. 23. 09:52
 8/10 A kérdező kommentje:
De az c:
2015. nov. 23. 11:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyszerű a képlet: Ha kinézetre átlagos vagy (arcra tényleg elég ha átlagos vagy, de azért legyenek szimmetrikus vonásaid, legalább 175 cm legyél egy arányos testalkattal együtt, amin lehet majd dolgozni) akkor csakis rajtad múlik. Viszont ha bármely paraméter nem passzol, akkor már nem rajtad áll vagy bukik a dolog, hanem azon, hogy milyen szintre leszel képes leadni az igényeidet és ez mennyire fog eredménnyel járni (a férfiakhoz hasonlóan a kevésbé szép nők sem szívesen adnak le az igényeikből). Különösen igaz ez a magasságra, ami nagymértékben meghatározza az esélyeidet.
2015. nov. 23. 22:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát mit mondjak 😅 modelleket megszégyenítő kis testem van :Dd küldök ha kell. Ja rájöttem javarészt lusta vagyok:/
2015. nov. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!